hur reparera kylskåp läcka

hur reparera kylskåp läcka

En pöl av vatten bildar vid foten av ditt kylskåp enhet kommer utan tvekan att orsaka larm , och tyvärr , det kan tyda på ett allvarligt problem. Men det är också värt att notera det kan vara en relativt vardagliga problem , och det finns några åtgärder du kan vidta för att försöka lösa problemet innan du ringer i professionell hjälp

Du behöver : .
akvarium , stora med lock .
Aluminiumfolie.
Tape .
Kartong.
Svart färg , platt .
Pensel (tillval).
Sprayfärg , svart ( tillval) .
Termometer.
3 hinkar , en gallon eller större .


1 .
Kontrollera att gummilisterna runt dörren är intakta och obruten . Ganska ofta en upplevd läcka kan faktiskt bero på att kylskåpet har att arbeta mycket hårdare för att hålla läget lugnt på grund av en felaktig tätning . Detta leder till för stor ansamling av kondens på spolar , som kan läcka och orsaka en pool av vatten vid foten av ditt kylskåp . Om det finns ett fel i förseglingen , bör du tvätta med varmt vatten innan du applicerar ett tunt skikt av smörjmedel återförsluta dörren .
2 .
Titta under ditt kylskåp och hitta tråget . Detta är en liten , metallisk pan som samlar upp överflödigt vatten som rinner ur kylskåpet enheten . Om det finns en spricka eller ett brott i denna tråget , så är detta orsaken till din läcka . Om så är fallet bör du kontakta tillverkaren av kylskåp och få en reservdel levererats.
3 .
bort en träsko i din avfrostning avlopp . Avfrostningen drain är artären som tar kondens från frysfacket direkt till tråget . Om du märker att tråget är tom ännu ditt kylskåp läcker , så finns det alla möjligheter det kan bero på en träsko i din avfrostning avlopp , fick vatten att läcka internt . Hitta din avfrostning avlopp --- hänvisar till manualen för din enhet , det finns ingen bestämd plats för varje modell --- och häll varmt vatten i avloppet att ta bort eventuella blockeringar Iced
4

Om ingen av förenklade fixar lyckas är det rekommenderat att du ringer en utbildad expert . En läcka kan innebära en allvarlig inre problem som är bortom färdigheter en hemmafixare . I detta fall bör du betala en professionell .

tips och varningar


 • Koppla ur kylskåpet innan du utför varje försök reparationer .


 • Relaterade artiklar


  Felsökning av en pool vac
  hur man byter glödlampa på en bubbelpool mikrovågsugn
  hur man hittar rätt storlek kylskåp
  nuwave ugn vs jetströmmen ugn
  hur du tar bort sopor från ett handfat
  hur man ansluter en maker kylskåp is
  hur reparera en strömvirvel rad rde -6300 bakning element
  hur man rengör GE spektra ugnen
  Felsökning sol varmvattenberedare
  Hur gör jag nivå en takfläkt ?