Felsökning jägare takfläkt fjärrkontroller

Felsökning jägare takfläkt fjärrkontroller

The Hunter fläkt fjärrkontrollen kablar direkt mellan huset ledningarna och takfläkt inne i fläktens kopplingsdosa . Fjärrkontrollen är helt enkelt en switch som fungerar från vilken plats som helst . Att ha en Hunter fjärrkontroll installerat i din takfläkt kan vara en bekvämlighet då fläkten fungerar korrekt . När fläkten inte fungerar ordentligt på fjärrkontrollen , måste du felsöka för att hitta källan till problemet

Du behöver : .
Phillips eller skruvmejsel
9 volts batteri .


1 .
Vrid strömbrytare till läge "ON" för att ge ström till takfläkten eller vrid på huvudströmbrytaren till läge "på" insidan den huvudsakliga tjänsten panelen om ditt tak fläkt inte fungerar från fjärrkontrollen.
2 .
Dra ut fläkten kedjan , sätta takfläkt till högsta hastighet och dra lätt kedja för att sätta ljuset takfläkt på om din takfläkt fortsätter att underlåta att fungera med fjärrkontrollen.
3 .
Skjut öppna batterifacket på baksidan av fjärrkontrollen och ta bort fläktens kapellet mot taket . Kontrollera att DIP-omkopplarna på fjärrkontrollen inuti batterifacket och dip-växlar på takfläkt fjärrmottagare inuti takfläkten trädkronorna har samma inställningar DIP-omkopplaren . Fläkten fungerar inte om växlarna inte är identiska med varandra .
4 .
Byt ut batteriet i fjärrkontrollen , om fläkten bara fungerar när du lägger fjärrkontrollen nära takfläkt . Kontrollera inuti takfläkten kapellet för att kontrollera att antennen från fjärrkontrollen mottagaren sträcker sig in i kapellet och inte blockeras från att ta emot sändningar . Fjärrkontrollen kan inte fungera genom väggar , så kontrollera att du har tydliga tillgång till din takfläkt .
5 .
Vänd på väggen stänga i fem sekunder , sedan på den igen eller ändra dopp omkopplare på fjärrkontrollen och fjärrkontrollen mottagaren bör takfläkt verkar inkonsekvent .


Relaterade artiklar


hur man återställer en Kenmore 3,5 kapacitet bricka
problem med ventless torkar
hur du ansluter slangar på en MAYTAG tvättmaskin
hur du installerar en ny baka element i en magisk kock spis
Varför min kvittra brandvarnare ?
hur man frame i- reglar att hänga en takfläkt
Felsökning av en Westinghouse torktumlare
hur man rengör ett rostfritt järn
fördelarna med en A / C värmepump
hur man kan anpassa pelletskaminer