bänkskivan diskmaskin information

bänkskivan diskmaskin information

Eftersom bänkskivan diskmaskiner är mindre än fullstora diskmaskiner , gör de ideala redskap för mindre kök eller lägenheter . Bänkskiva diskmaskiner är portabel och kan lagras i köksskåp . Dessa diskmaskiner är vanligen utformade för att hålla upp till fyra rum inställningar , även om ett par modeller har sex kuvert . De största tillverkarna av bänkskivan diskmaskiner inkluderar Edgestar , Danby och Haier

Fördelar

Bänkskiva diskmaskiner är perfekta för par eller små familjer som inte behöver en vanlig storlek enhet . På grund av sin ringa storlek , bänkskivan diskmaskiner använder så lite som en matsked diskmedel . De flesta enheter är Energy Star-kompatibel , använder lite energi och vatten för att fullborda ett diskprogram. Dessutom bänkskivan diskmaskiner funktionen tyst drift på grund av sin ringa storlek .

Funktioner

Bänkskiva diskmaskiner har en rostfri inredning och rätter rengöras med en roterande spolarmen . Modeller har vanligtvis en silverbestick korg och en diskställ att hålla tallrikar och bestick . Vattnet värms upp via en intern varmvattenberedare. De flesta bänkskivan diskmaskiner har ett system vattenfiltrering och har mellan tre och fem justerbara tvättprogram som sträcker sig från lätta till tunga .

Storlek

Bänkskiva diskmaskiner är något större än en mikrovågsugn . Denna typ av diskmaskin har ungefär samma mått över märken och modeller. De Danby DDW497W mäter 22 16/07 inches i bredd med 18 14/16 inches på djupet med 17 inches i höjd , medan de Haier HDC1804TW åtgärder 22 . 6 inches med 18,9 inches med 17,2 inches . Sjöfarten vikten på en bänkskivan diskmaskin är mellan 50 och 60 pounds . Beroende på enheten kan bänkskivan diskmaskiner hålla mellan 21-och 23-tums diameter plattor

Identifiering

Bänkskiva diskmaskiner liknar en mikrovågsugn . De kan har en klart glas fönster på framsidan . Denna typ av diskmaskin kommer ofta i en vit , svart eller krom yttre metall skal . Bänkskiva diskmaskiner öppen från början och har elektroniska kontroller tvätta på höger sida av enheten . När du öppnat enheten kan användare identifiera bestick korgen och diskställ , utöver de platser där tvättmedel och sköljmedel kan införas , som ligger i en botten eller övre magasin .

Överväganden

Danby , Haier och Edgestar bänkskivan diskmaskiner har en begränsad 12 månaders garanti , som omfattar delar, arbete och fraktkostnader för att ersätta eller reparera defekta enheter . Bänkskiva diskmaskiner erbjuder betydande besparingar under full storlek diskmaskiner . I juli 2010 hade en Danby DDW497W bänkskivan diskmaskin ett pris av $ 199 på Wal -Mart , medan Haier HDC1804TW kostar $ 219. 99 på Meijer butiker .


Relaterade artiklar


hur man rengör en Hamilton maker strand kaffe
min gas ugn kommer inte att lysa
Hur kan jag göra mitt träsk svalare kallare ?
Vilka är de topprankade avhärdare ?
Varför min kvittra brandvarnare ?
hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
hur man byter remmen på en dammsugare vindtunnel
hur man köper ett centralt system luftkonditionering
Felsökning av en fridgidaire bricka
Vad är en VVS AC enhet?