felsökning av en kraftig konvektion mikrovågsugn

felsökning av en kraftig konvektion mikrovågsugn

Mikrovågsugnen är ett snabbt alternativ till den traditionella varmluftsugn . Mikrovågor finns i pausrum , kök och sovsalar i hela landet eftersom de är lätta att använda . Om din Sharp mikrovågsugn inte fungerar , kan du ringa en reparatör att komma och ta en titt på din enhet , eller så kan du försöka fixa det själv . Många av de problem som uppstår med mikrovågor kan lösas genom ett par kontroller som enheten

Du behöver : .
Skruvmejsel


1
Koppla . Sharp mikrovågsugn från vägguttaget och titta på nätsladden . Se till att stiften på slutet av sladden är raka och att det inte finns några frays att sladden . Byt ut sladden om stiften är trasiga eller om det finns några frays på kabeln .
2 .
Öppna mikrovågsugn dörr och se till att spärren låser dörren ordentligt . Om dörren inte spärren på rätt sätt , mikrovågsugnen går inte att starta . Böj dörrlåset på plats med hjälp av en tång , om det behövs .
3 .
Gå till baksidan av mikrovågor och använda en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast baksidan på Sharp mikrovågsugn . Kontrollera säkringen i den bakre panelen för att se till att det inte har gått. Byt säkring om det behövs .
4 .
Öppna Sharp mikrovågsugn dörr och kolla över den roterande tallriken. Skivspelaren skall snurra helt för att värma maten ordentligt . Rikta hjulen på undersidan av tallriken för att få igång igen .
5 .
Kolla över touch -knapparna för att se till att de fungerar. Om touch knappar för väta , låt dem torka helt innan du använder mikrovågsugnen .
6 .
Lyssna på buzz som kommer från mikrovågsugnen . Om buzz inte låter normalt , kan du behöva byta ut magnetron . Det magnetron bör endast bytas ut av en professionell tekniker .


Relaterade artiklar


hur man rengör en GE elektrisk självrengörande ugn
hur man byter en MAYTAG arm diskmaskin tvätt
hur man byter en pump diskmaskin avlopp
Felsökning bärbara diskmaskiner
hur man byter en bubbelpool element torktumlare värmare
hur transportera tvättmaskiner
hur man använder en super sax bryne
sätt att bryta din central luftkonditionering
vad som orsakar frost att bygga upp i min frys ?
Hur gör jag nivå en takfläkt ?