hur man byter en spis värmeelement

hur man byter en spis värmeelement

De flesta spisar har en livslängd på fyra till åtta år . Beroende på hur mycket du använder din spis, kan du behöva byta ut elementet efter bara två eller tre år. Ta reda på om elementet behöver bytas , lyser en ficklampa i braskaminen , och titta på inslag i basen. Om det är brända , ärrad eller har en urkärnade utseende , behöver den ersätter

Du behöver : .
ficklampa
Skruvmejsel.
Tång.
Nya värmeelement .


1 .
Ta bort bakning hyllor från inne i kaminen . Titta i botten av ugnen . Använd ficklampa för att kontrollera en ugn liner . Om det finns , dra ut det.
2 .
Ta bort skruvarna som håller elementet på plats . De flesta spisar har två skruvarna som håller elementet till ugnen . Leta reda på konsoler som håller fast kabeln till elementet . Stadigt grepp kablar i tång . Ge dem en bogserbåt . De bör komma bort från elementet helt enkelt .
3 .
Ta bort förpackningen från hela det nya elementet . Sätt elementet inuti ugnen och fäst kablarna till konsolerna . Ge dem en fast klämma med en tång.
4 .
Placera element där den gamla var placerad . Skruva på plats. Sätt liner tillbaka , om din spis har en .
5 .
Slå på strömmen till apparaten . Slå på ugnen för att bekräfta att det värms upp . Om den inte gör , kontrollera alla anslutningar på elementet.


Relaterade artiklar


felsökning en Dyson DC15
Tidningen log rulle instruktioner
hur man byter en Dyson 17 vakuum bälte
hur man rengör och fastställa en ångtvätt
Hur identifiera torktumlare reparationer
historia av luftkonditionering
hur man installerar Hampton fans vik tak med belysning
felsökning en MAYTAG lse1000 torktumlare
hur man rengör en vedeldad skorsten
felsökning av en Kenmore frontmatade tvättmaskiner