hur man installerar en otr GE Spacemaker XL Microwave

hur man installerar en otr GE Spacemaker XL Microwave

Over-the -range mikrovågor erbjuda ett bekvämt sätt att spara utrymme och pengar i köket . Apparaterna monteras under ett skåp över en spis , och fungerar som både en köksfläkt och en fullt fungerande mikrovågsugn . GE Spacemaker XL mikrovågsugn är byggd för att passa över större hällar och varierar , och det kräver en 36-tums monteringsutrymme . Installera dessa mikrovågor kan uppnås av två personer på mindre än en timme med rätt verktyg och förberedelse

Du behöver : .
GE Spacemaker XL Microwave .
Regeldetektor.
Penna.
Träskruvar.
Vippbultar.
Mall ( som med mikrovågsugn ) .
Hålsåg.
Borrskruvdragare .
Silvertejp.
Kolfilter .
Skruvmejsel.


1 .
Stäng av huvudströmbrytaren till det rum där du kommer att installera det over-the -range micro . Kontrollera din arbetsplats grundligt . Använd en regeldetektor att markera reglarna i väggen där mikrovågsugnen ska installeras . Kontrollera också att skåpet botten nivå .
2 .
Rikta in fästet på väggen under ditt skåp . Se till att flikarna på toppen av fästet röra vid botten av skåpet och att minst en skruv kommer att gå in i ett stuteri för att stödja mikrovågsugnen . Markera platsen för de fyra hålen i fästanordningen på din vägg . Ställ fästet åt sidan .
3 .
Bestäm om du vill bli avluftning din mikrovågsugn ut eller recirkulation av luften i rummet . Om du är återcirkulerande , måste du ta bort den övre plattan på mikrovågsugnen . Vrid fläkten tills fläktvingen öppningar mot framsidan på mikrovågsugnen . Byt den övre plattan .
4 .
Anslut monteringskonsolen på väggen med vippbultar . Kontrollera att fästet sitter stadigt mot väggen . Använd träskruv istället för vippbultar där din konsol kommer att montera på ett stuteri .
5 .
Tejpa upp skåpet mallen till botten av din väggskåp . Borra genom de markerade hålen för övre stöd skruvar och nätsladden .
6 .
Montera over-the -range mikrovågsugn på väggen . Lyft mikrovågsugn och kroken i botten slots på flikar som sitter på undersidan av monteringsplattan . Rikta in mikrovågsugn för att sitta upprätt och an mot skåpet botten .
7 .
Säkra over-the -range micro genom att sätta in självinställande skruvarna genom de förborrade hålen i skåpet botten . Dra ut nätsladden upp genom sina respektive hål . Om du är kanalisation mikrovågsugnen ut , anslut avgaser adaptern till ditt hus kanalsystemet med hjälp av silvertejp . Om du är recirkulation av luften , ta bort gallret på framsidan av mikrovågsugnen för att installera kolfilter .
8 .
Ta bort allt förpackningsmaterial och manualer som kan vara kvar inne och på mikrovågsugn . Anslut mikrovågsugnen till ett särskilt eluttag . Slå på brytaren för att testa funktionen av din mikrovågsugn .

tips och varningar


 • Mät alltid din installation område innan de köper en apparat för att se det nya objektet kommer att passa utrymmet .
 • att förhindra stammar och skador , använd alltid två personer för att lyfta och installera mikrovågsugnen.


 • Relaterade artiklar


  slät överdel kontra utbud topp ugn
  instruktioner för att ersätta en packning kylskåpsdörren
  Felsökning av en MAYTAG ismaskinen
  hur man demonterar en GE torktumlare
  elektrisk varmvattenberedare funktioner
  hur man handhar en gasugn
  hur du tar bort en agitator i min bubbelpool lsq8000
  hur man installerar tå sparkar på en marknad i diskmaskin
  hur man rengör en roterande torktumlare vent
  hur man byter ett bälte på en dammsugare u5402 - 900