Minka Aire felsökning

Minka Aire felsökning

Den dekorativ belysning och takfläkt tillverkaren Minka Group säljer takfläktar säljs under Minka Aire varumärke . Minka Group säljer 70 olika typer av Minka Aire takfläktar inklusive många tända modeller . De sträcker sig från rymdålderssystem och modern design till asiatiska och klassiska former . Typiska problem med takfläkt ingår fläktar inte startar , ljud och oväntade stänga . åtgärda dessa problem med lite felsökning

Du behöver : .
nya batterier
Skruvmejslar.


1.
Vrid strömbrytare på om fläkten inte startar . Ta en titt på brytare hushåll kretsen och säkringar . Vänd någon kastat effektbrytare och byt ut säkringar . Se till att fjärrkontroll är inte mer än högst 40 meter från Minka Aire takfläkt .
2 .
Byt ut batterierna i fjärrkontrollen om du är närmare än 40 fötter och takfläkt fungerar inte när du trycker på knappar på fjärrkontrollen.
3 .
Kör fläkten i 24 timmar om det är nytt och fläkten låter högljudda när de behöver en paus-i perioden. Om fläkten fortsätter att väsnas efter 24 timmar , kolla skruvarna som håller bladen till motorn för att se om de är täta . Om inte, dra åt med en skruvmejsel genom att vrida den medurs .
4 .
Beräkna wattförbrukning lyktor som monterats i beslag om ditt ljus inte slår på eller stänga oväntat . Effekt över 190 watt kommer att utlösa en funktion överbelastning säkerhet som stänger av belysningen . Titta på lamporna själva och läsa lampan effekt , multiplicera watt-talet med antalet installerade lampor . Stäng av strömmen , installera lägre watt lampor och återställa strömmen .


Relaterade artiklar


hur man gör en solpanel från grunden
hur man tänder den lampan på en gasspis
Vilka är de olika delarna av ett värmesystem som använder vätgas ?
Holmes luftfuktare rengöringsinstruktioner
Hur skärpa Wusthof knivar
Felsökning av en Asko tvättmaskin
hur man rengör eldstäder breckwell pellets
hur man rengör utblåsslangen till Kenmore serie 80 torktumlare
hur man hittar Kenmore vakuum delar
hur man rengör rost från en braskamin