Tips för avfrostning en frys

Tips för avfrostning en frys

Manuell avfrostning frysar kräver att du åta sig uppgiften att ta bort is från ytan av frysen när den når ca 1 /2 tum . När frost byggs upp på väggarna i frysen , är lagringsutrymme minskas och frysen fungerar mindre effektivt . Övervaka din frys för frost bygga upp så att du kan undvika problem .

Mat avlägsnande och förvaring

När du avfrostning av frysen , måste du flytta mat i apparaten . Koppla ur frysen och flytta all mat till kylare fylld med is eller annan frys utrymme .

Avfrostning hjälp

Lämna dörren öppen om frysen när den är avfrostning . Detta kommer att påskynda den takt som isen smälter . Blow värme från en elektrisk hårtork på frosten för att hjälpa till smältning det . Låt inte hårtorken bli våt .

Clean-Up

Plats tjock handduk runt botten av frysen för att fånga några droppar. Torka av insidan med en disktrasa eller svamp eftersom isen smälter och blir till vätska . Efter alla av isen har smält , torka av insidan med en svamp och varmt vatten .

Återinsättning

Anslut frysen tillbaka in i eluttaget och låt den gå tills den når -10 grader Fahrenheit för en upprätt frys och -20 grader Celsius för en frysbox . Placera all mat tillbaka in i frysen och stänga dörren .


Relaterade artiklar


hur man rengör glaset inuti en ugnslucka
Felsökning aprilaire humifiers
hur man använder en dammsugare matta renare
en jämförelse av vattenfilter
hur man halstra i en elektrisk spis
hur man byter remmen på en Bissell 7.901 proheat
Vilka är fördelarna med ånga brickor ?
hur du ändrar bältet på en MAYTAG artist torktumlare
felsökning av en svårt att öppna MAYTAG luckan
hur man rengör en Krups kaffebryggare