elspis krav

elspis krav

Du behöver : .
Skruvmejsel

När du bygger eller remodeling kök är det viktigt att se till att dina apparater passar och fungerar korrekt. Elspisar finns i en mängd storlekar , även om standarden bostäder är 30 inches . Alla kräver dock en ordentligt fast 220-volts uttag för säker elinstallation . Även ventilationen inte krävs enligt koden, bekvämlighet och personlig bekvämlighet , lägga till en köksfläkt eller over-the-range- micro ovanför spisen .

Space

Elektriska spisar kräver ett utrymme som är minst lika bred som den apparat som ska installeras. De flesta vanliga intervall är 30 inches bred , men vissa tillverkare gör kommersiell kvalitet kaminer så bred som 60 inches , så se till att mäta din enhet . Om du planerar att installera ditt urval i ett kök med en ö , se till att du har tillräckligt med utrymme för att öppna dörren helt mellan utbud och alla skåp i framför det. Mät din räckvidd och installation områden omsorgsfullt för att säkerställa det inte blir några konflikter . De flesta installatörer kräver också att det finns minst 30 inches mellan utbud matlagning yta och ned på alla skåp installeras över området . Kontrollera också ert sortiment litteratur för att se om producenten kräver värme sköldar för att installeras på angränsande skåp .

Elektriska krav

Ny elspisar inte säljs med sladden , som ibland kallas hårpiska , bifogas . Installationskrav för en elektrisk spis är ett hängivet 40 A brytare och en 220-volts elektriskt uttag monteras i eller på väggen . Beroende på att bygga koden i ditt område , antingen tre eller fyra stift sladd krävs . Tre fronter rad sladdar har två heta sladdar och en neutral . En fyra stift kommer att ha en grön jordledning ingå.

Ventilation

Även om det inte är skyldig att ventilera området , en köksfläkt eller over-the -range mikrovågsugn kan hjälpa lukter flytta matlagning , ånga och rök ut ur ditt hus . De skyddar också väggskåpen runt allt från peeling eller missfärgning på grund av ånga och värme . För en standard 30- tums sortiment , välj en mikrovågsugn eller huva som flyttar luft minst 200 kubikfot per minut för att se till att det kommer att utföra upp till kravet som ställs på den . Over-the -range mikrovågor kombinerar funktionerna av en köksfläkt med mikrovågsugn för en allt- i-ett utrymmesbesparande apparaten .


Relaterade artiklar


varmvattenberedare effektivitet tips
hur man byter ett livsmedel bortskaffande
hur du skannar ett garage frekvens dörröppnare
Felsökning spolarmen av Kenmore ultra tvätt diskmaskin
Vilka är farorna med brödrost ugnar ?
Dyson Reparationshandledning
hur man tänder ljuset gas pilot på en gas tork
Hur identifiera MAYTAG Neptune problem
hur man avfrostning en frys med en bruten köldmedium
hur man fixar en tvättmaskin korg