felsökning av en Sundance hot tub

felsökning av en Sundance hot tub

Sundance Spas kan vara en avkopplande komplement till ditt badrum , uteplats eller hem . Vid slutet av en stressig dag , det finns inget som stänger dörren , sätta på musik och glider in i ditt spa . Kanske du njuta av blötläggning i en badtunna på en kall vinterdag . Som fallet är med alla apparater får en Sundance Spa inte fungerar ordentligt . Du kan använda den inbyggda tekniken i ditt spabad som hjälper dig att diagnostisera och lösa vardagliga problem som kan uppstå

Du behöver : .
Sundance bruksanvisning
. Trädgårdsslang.


1 .
Läs meddelandet på displayen , om det finns en . Sundance spabad har utformats för att själv felsöka . Meddelandet på displayen motsvarar ett specifikt problem och är ofta den bästa och mest korrekta sättet att felsöka ditt spabad . Meddelandet kommer också att berätta hur man ska bemöta problemet . Kontakta Sundance om du har förlorat din manual och kan inte hitta någon på nätet , eller behöver hjälp med att tolka koderna .
2 .
Kontrollera Sundance hot tub är plug eller din brytare om spa fungerar inte . Se till att enheten är ansluten och inspektera kontakt för skador. Återställ brytaren om det behövs .
3 .
Tryck på " Jets " sensorn om pumpen inte fungerar utan fläkt och ljus fungerar . Om du inte hör ett ljud efteråt eller bara hör ett surrande ljud , det finns ett problem med motorn som måste ytterligare diagnostiseras av en tjänst professionell . Om du hör motormanöverdonet men inget vatten flödar från Jets , fylla pumpen . Stäng av spa , ta bort filtret och sätt in en trädgårdsslang i filtret röret . Placera en trasa över utrymmet runt slangen. Vrid upp vattnet flöda in i slangen och låt den gå i 30 sekunder . Slå av vattnet , ta bort slangen , byt filtret och starta pumpen på hög hastighet .
4 .
Kontrollera att pumpen är satt till hög hastighet om lite vatten flödar från jets . Tryck på " Jets " givaren tills spa når hög hastighet och flöde förbättras. Om detta inte förbättrar problemet , se till att massage selektorer är vända framåt och inte i sidled . Kontrollera att vattennivån är tillräckligt hög för att täcka jetplan , annars kommer de inte att fungera . Ta bort alla tre filter och kontrollera dem för smuts . Byt ut alla smutsiga filter .
5 .
Vrid ner termostaten om vattnet är för varmt . Om detta inte hjälper , vänd ner längden filtrering cykeln . Tryck på " Cycle " på kontrollpanelen. Tryck på uppåtpilen för att öka cykel .
6 .
Vrid upp termostaten om vattnet är för kallt . Låt spa locket på under uppvärmning. Om du ser att " värmaren " lyser men temperaturen inte ökar, indikerar detta ett problem med värmaren som måste ytterligare diagnostiseras av en tjänst professionell . Värmaren kan behöva repareras eller bytas ut .


Relaterade artiklar


sköljmedel riktningar
Danby bänkskivan diskmaskin felsökning
hur man byter remmen på en dammsugare vindtunnel
Felsökning ismaskinen för en roper kylskåp
hur man rengör eldstäder breckwell pellets
hur man installerar en takfläkt med svart , vit , röd & grön ledning
hur man använder en dammsugare matta renare
hur man tråd en elektrisk 14-2 tråd från en fläkt fixtur till en 14-3 ledning
hur du tar bort baksidan av en Kenmore serie 90 torktumlare
hur man byter ett bälte på en elektrisk tork