hur du köper en brandsäkert skåp

hur du köper en brandsäkert skåp

Du vet aldrig när katastrofen kan slå till . Ditt hem och allt i den kan falla offer för en brand . Även om du inte har någon brandfara i hemmet , kan din nästas hus brinna och antända hela eller delar av ditt hem . Naturliga bränder orsakade av blixtnedslag kan också inträffa . Det är viktigt att hålla dina dokument , journaler och eventuella värdefulla eller familjeklenoder som skulle vara oersättliga säker i händelse av brand. Ett sätt att åstadkomma detta är genom att köpa ett brandsäkert skåp

Du behöver : .
skruvmejsel.


1 .
Bestäm om du vill att din brandsäkert skåp för att också skydda mot inbrott . Detta är en bra idé om du håller värdefulla föremål i kassaskåpet , som smycken . Leta efter en brandsäkert skåp som också har minst ett B inbrott betyg .
2 .
Välj en säker göras med en komposit brand beklädnad metod för maximalt skydd. Andra metoder , såsom FireBoard metoder , skyddar enbart mot brand för en liten tid , vilket i händelse av brand , skulle du vara tvungen att komma till säker snabbt för att skydda dina tillhörigheter.
3 .
Bestäm var du ska hålla din brandsäkert skåp och vad du planerar att hålla i den . Detta kommer att påverka storlek och vikt du väljer . Om säker och dina tillhörigheter väga mer än 1. 000 pounds , bör den säkra hållas på bottenvåningen . Om du planerar att hålla den på en trappa upp golv , välja en lättare säker .
4 .
Titta in brandsäkert skåp funktioner för att organisera dina värdesaker . Du kan hitta värdeskåp med fil lådor , rack pistol , ställningar halsband , lådor smycken och många andra organisatoriska funktioner . De funktioner du väljer beror på värdesaker du tänker förvara inuti .
5 .
Välj en säker med solid stål dörrar och väggar. Dörren bör vara minst en centimeter tjock , och väggarna ska vara minst en fjärdedel tum tjock .


Relaterade artiklar


hur man rengör filtret på en GE bärbar diskmaskin
vad är en sordin på en ugn ?
felsökning av en Kenmore bricka timer
vad gör ugnen verkningsgrad betyder ?
hur man kan anpassa pelletskaminer
hur man återställer en KitchenAid diskmaskin
Felsökning: Varför blir min bubbelpool tvättmaskin slutar fungera mitten cykel ?
hur man fyller propan
vilka funktioner behöver jag ett vattenfilter ?
hur man byter baka element i en GE ugn