hur man bygger en monter trä bricka

hur man bygger en monter trä bricka

Är du trött på böjd över att ta bort kläder från din främre belastningen tvättmaskin ? Bygg en trä bricka står för att passa din tvättmaskin som ett alternativ till de piedestaler som inte passar budgeten . Bygga dem själv innebär att du kan göra dem lika lång som du behöver . Den viktigaste faktorn att beakta när man bygger en bricka monter är vikten på brickan . Använd fast virke för ram och något smidigt för toppen. Plastlaminat fungerar bra för en yta på brickan kan sitta på utan mejsling in i det eftersom det skulle plywood .

Du behöver :
8 bitar 2-av -4- av -15-tums timmer
. Trälim.
Variabel hastighet borr.
Philips skruv spets.
3-tums eller skruvar.
Fuktig trasa.
4 st 2-av -4- av-19 1/2-inch timmer .
4 st 2-av -4- av-16 1/2-inch timmer .
2 st 22 1/2-by-15-by-3/4-inch plywood .
1 1/2-inch eller skruvar.
2 st 24-by-15-by-3/4-inch plywood .
1 bit 24-by-24-by-3/4-inch plywood .
Kontakta cement.
1 st av 24-av -24-tums plastlaminat .
1 pensel .
Trä -fil .


1 .
Stå fyra av de 15- tums bitar ( ben stycken) på sin 1 1/2-tums kant och limma kanten . Säkra de övriga fyra ben bitar till dem med 3-tum eller skruvar för att bilda ett "L " med två stycken . Städa upp överflödigt lim genast med en fuktig trasa .
2 .
Limma till ändarna av de 16 1/2-tums bitar och sätt fast dem mellan 19 1/2-tums bitar med 3-tums eller skruvar . Resultatet är en 19 1/2-inch torg .
3 .
Sätt lite lim på insidan av benen i toppen och botten . Säkra rutorna längst upp och längst ner på benen med 2 1/2-inch eller skruvar . Städa upp överflödigt lim som förut .
4 .
Sprid lim på utsidan av benen på ena sidan av lådan ramen. Säkra ett av de 22 1/2-tums bitar plywood till boxen med 1 1/2-inch eller skruvar . Upprepa detta för den motsatta sidan av lådan . Städa upp överflödigt lim .
5 .
Vänd lådan så att det installerade bitar på vänster och höger . Applicera lim på kanterna på plywood och ben . Säkra en av de 24-av -15-tums bitar av plywood med benen med en 1/2-inch eller skruvar . Upprepa detta för den andra sidan. Städa upp limmet som tidigare .
6 .
Stå rutan upprätt . Applicera lim på alla ytor och säkra 24-av -24-tums bit på toppen av lådan med 1 1/2-inch eller skruvar . Städa upp limmet .
7 .
Bred klister på hela området på topp liksom undersidan av plastlaminat med pensel . Låter det torka för att stänga igen porerna i varje .
8 .
Applicera ytterligare ett lager klister på varje bit . Låt det torka tills det är tacky vid beröring . Justera kanterna av stativet och laminat och klistra fast laminat på stativet . Kör handen över hela ytan för att säkerställa en god sammanhållning . Håll en trä -fil på en 45-graders vinkel mot kanterna på laminatet . Flytta filen i en nedåtgående riktning att ta bort den skarpa kanten från laminatet.

tips och varningar


 • Paint rutan för att matcha din tvättmaskin .
 • Klipp virket för benen till en annan längd om så önskas .
 • Låt inte elverktyg inom räckhåll för barn .
 • Applicera inte färg på brickan stå utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en tv som inte använder mycket el
  problem med FoodSaver vakuum GRUNDPOLISH
  hur man gör en eld brinna natten i en vedeldad ugn
  felsökning av en GE mikrovågsugn
  Fakta om propan generatorer
  Hur man använder en Briel espressomaskin
  typer av vattenfilter utan sand
  vad som orsakar bränder kaffebryggaren ?
  walk-in kylare kyl krav
  hur man ihop en MAYTAG gas torktumlare