hur man installerar en enhet luftkonditioneringen

hur man installerar en enhet luftkonditioneringen

När du köper din enhet fönster luft , köpa rätt storlek för rummet . Fönster luftkonditioneringsanläggningar kommer i olika storlekar , vilket gör dem svalna en mängd olika rum storlekar. Köp inte ett fönster luftkonditioneringsenhet hoppas att kyla mer än ett rum . Du kanske vill ha en hjälpare vid installationen av balsam fönster luft , eftersom de kan bli tunga . Välj ett fönster i rummet som är hög , eftersom varm luft samlas nära taket

Du behöver : .
luftkonditionering
Måttband.
Penna.
Brukskniv.
Skruvmejsel.
Borra .


1 .
Ta bort fönster luft chassit conditioner enhet ( intern enhet ) från skåpet genom att skruva skruven som håller skåpet på plats med din borr . Dra försiktigt luftkonditioneringen ur skåpet och ställ den åt sidan på en plan , stadig yta .
2 .
fast skum packningar till tvärbalk och övre hållare till toppen förses med ditt fönster luftkonditionering enligt tillverkarens anvisningar .
3 .
Skruva den övre skenan och sida vasaller till skåpet med skruvarna som medföljer fönster ventilationsaggregatet och din borrmaskin.
4 .

Skjut luftkonditioneringsapparater fönstret filter panelen i panelen hållaren kortplatsen på sidan av skåpet . Fönstret filterhållaren fläktar inåt eller utåt för att minska klyftan i fönstret och ventilationsaggregatet . Upprepa för andra fönstret filtret panel som en monterar på vardera sidan av skåpet .
5 .
Öppna fönstret och mät till centrum med måttband . Markera mitten av fönstret på fönsterbrädan med din penna .
6 .
Placera det tomma skåpet luftkonditioneringen i fönstret , med inriktning på märket du gjorde i steg 5 . Lägre fönstret försiktigt bakom den övre skenan av skåpet för att hålla skåpet tillfälligt på plats .
7 .
Fäst skåpet i fönsterkarmen med skruvarna som medföljer fönster ventilationsaggregatet och din borrmaskin .
8 .
Håll konsolerna ditt fönster ventilationsaggregatet an mot utsidan av fönsterkarmen och tätt mot botten också. Markera parentes på toppen med din penna och ta bort dem .
9 .
fast fönsterbrädan ängel parentes genom att skruva dem på plats med din borr och skruvar som medföljer enheten . Fäst stagen till de utsedda hålet på undersidan genom att skruva dem på plats med skruvar och din borra enligt tillverkarens anvisningar .
10 .
Kontrollera fönstret är ordentligt stängd bakom toppen järnväg och fäst skenan till din skjutfönster med de medföljande skruvarna med enheten och din borr .
11 .
Mät bredd för sälar fönsterbåge ( topp och botten saknas) och trimma till lämplig storlek med din brukskniv . Sätt i fönsterbåge sälar i de luckor ( topp och botten) och fäst med de medföljande skruvarna och din borra enligt tillverkarens anvisningar .
12 .
Slide med chassi luftkonditioneringen ( den inre enhet ) i skåpet noggrant och sätt på locket och rattar enligt tillverkarens anvisningar .


Relaterade artiklar


hur man använder en Black and Decker ångbåt smak scenter plus
hur man fixar spärren på en ugnslucka
felsökning av en MAYTAG diskmaskin mdb3000
hur man tänder den lampan i en a.o.
hur man beräknar generator nuvarande
hur man installerar Hampton fans vik tak med belysning
Hur man väljer en bandsågblad för metall
One Touch konservöppnare felsökning
AC förångarbatteri rengöring
define konvektion värmare