hur man kan jämföra frontlastare

hur man kan jämföra frontlastare

Det finns mycket att tänka på när man köper en ny tvättmaskin . Det kommer att finnas ett brett urval av brickor i butiken och besluta om den rätta för dig kan vara en svår uppgift . Lyckligtvis genom att följa några enkla steg kommer du att kunna göra ett välgrundat val bland de tillgängliga alternativen

Du behöver : .
Måttband


1
<. br > mäta storleken på det område där du vill att tvättmaskinen för att passa . Om du planerar att koppla upp maskinen i köket , bör du kontrollera att den passar på plats i layouten innan du börjar handla . Ta del av dimensionerna av utrymmet och ta med dig till affären tillsammans med din måttband . Innan du köper någon tvättmaskin , kontrollera att den passar i ditt hem .
2 .
Gör en mental anteckning om mängden tvätt du tänker göra . Om du har en stor familj , måste du köpa en maskin som klarar större laster . Gör en anteckning av den totala vikten på maskinen kan hålla när fyllda . En kapacitet på cirka 11 pounds bör räcka för en liten familj , men kanske inte tillräckligt för större familjer.
3 .
Kontrollera tillgängliga frontlastare för en Energy Star. Detta betyg kommer att visas på framsidan av maskinen i form av en blå dekal med vit text . Energy Star är ett regeringsstödda symbol ges till apparater som anses energieffektiva . Naturvårdsverket bestämmer vilka produkter delas ut Energy Star baserat på potentiella långsiktiga besparingar för kunden bland andra kriterier .
4 .
Undersök funktionerna i frontlastaren . Några brickor kommer att ha en tidsfördröjning anläggning som gör att du kan förinställda din tvättmaskin att köra över en natt . Också söka efter andra praktiska funktioner som en "snabb tvätt " cykel eller alternativ för olika tyger . Kontrollera att maskinen är tillräckligt lätt att använda och knapparna är tydliga och praktiskt .
5 .
Jämför priser mellan frontmatade tvättmaskiner . Vissa maskiner kan ha ett billigare prislapp , men inte erbjuda samma nivå av energieffektivitet som andra dyrare modeller . Långsiktiga , kan det vara bättre ekonomiskt vettigt att köpa en dyrare , effektivare modell än en billigare , mindre energi bevara modell .
6 .
Leta efter tvättmaskinen du funderar på nätet . Prisjämförelse webbplatser visar olika priser för samma produkt vid olika återförsäljare för att hitta lägsta möjliga pris . Leta efter recensioner av tvättmaskinen du funderar på att köpa --- om det är en dålig maskin, är det troligt att någon kommer att nämna det på nätet .
7 .
Fråga om en tillverkares eller alltid garanti på tvättmaskinen som täcker mekaniska fel . I den olyckliga händelse att ditt köp går sönder inom en kort tid efter köpet , bör du se till att du omfattas för en kostnadsfri reparation eller utbyte. Standard tillverkarens garantier täcker vanligen mot felaktig utrustning för cirka ett år , men andra kan vara längre.


Relaterade artiklar


hur man kan bli av repor på de rostfria
vad som orsakar bubblor i en badtunna ?
hur man byter ADT med ett annat vaktbolag
alternativ till luft fönster enhet balsam
hur man använder ett tryck vakuum för att avlägsna vatten
infraröda kvartsvärmare information
om Haier kompakt tvättmaskin och torktumlare som
hur man byter en pump diskmaskin avlopp
portabel fläkt vs takfläkt
hur man kommer åt panelen på en bubbelpool gas torktumlare