hur man öppnar upp för en elektrisk räckvidd

hur man öppnar upp för en elektrisk räckvidd

Vid rengöring under en öppen spole kock toppen eller byter förseglade brännare , är det nödvändigt att höja toppen. Det finns ingen sätt att öppna upp för en elektrisk räckvidd på grund av de tusentals modeller på marknaden idag . De flesta spisar öppna framifrån och höjer som en bil huva . Det handlar om att hitta några skruvar eller klipp säkra toppen av elspis . Skruvarna syns om din elspis använder fästelement för att hålla toppen på plats

Du behöver : .
Phillips-skruvmejsel.
Spackelspade.


1 .
Koppla bort strömmen från elektriska räckvidd innan du försöker öppna den övre . Avlägsna lådan i botten av intervallet , och nå inuti lådan hålighet att koppla ur nätsladden.
2 .
Öppna ugnsluckan så att du har full tillgång till de främre läppen av den övre panelen . Placera fingrarna under varje hörn av den övre panelen och lyft upp på toppen . Många öppen spole elspisar inte använder någon fästen och toppen kommer att öka .
3 .
Leta efter två eller tre Phillips-skruvar på underläpp av den övre panelen om din panel inte bara höja eller du har ett förseglat brännare rad . Ta bort skruvarna med en kryssmejsel. Ta tag i främre läppen av den övre panelen och lyfta upp det tills låset staven engagerar .
4 .
in en spackel mellan främre konsolen och ner på den övre panelen om din kontroller på framsidan av intervallet . Känner för en fixeringsbygeln och skjut kitt knivbladet över klippet . Lyft upp på den övre panelen samtidigt som du drar spackelspade över klippet .

tips och varningar


 • flesta spisar har stöd stavar som håller upp öppet. Om du inte har ett stöd spö , använder en 2-fot långa dymlingar eller träbit för att hålla toppen öppen medan du service eller rengöra området.


 • Relaterade artiklar


  Orsaker till en igensatt diskbänk
  infravärmare information
  hur man blöda ett centralt värmesystem
  hur man köper ett centralt system luftkonditionering
  hur man byter en Frigidaire diskmaskin spärr
  verkstadsutrustning och verktyg
  Hur konvertera ett kylskåp till ett ölfat
  instruktioner för att installera en diskmaskin
  felsökning av en GE bärbar diskmaskin
  fördelarna med solenergi