hur reparera en tvättmaskin som rör sig över ett rum

hur reparera en tvättmaskin som rör sig över ett rum

Tvättmaskiner rör sig över rummet när de antingen är obalanserat eller inte plant . Att reparera en tvättmaskin som rör sig över ett rum , första felsöka vilken typ av problem tvättmaskinen är med . Följ sedan steg för att antingen balansera lasten eller nivå tvättmaskinen . Observera att en maskin som inte är nivån kan orsaka obalanserad last , så om du balanserar en belastning och den går ur balans igen , beror det troligen på att maskinen står inte plant

Du behöver : .
Level
4-gånger-4 tum , 1- fot långa block av trä .
Tång .


1 .
Koppla ur tvättmaskinen eller stänga av strömmen vid brytaren rutan att skydda dig från elektriska stötar.
2 .
Titta
inuti brickan : s badkar och se om kläderna har gått över till ena sidan av badkaret . Om det finns mer kläder på ena sidan , flytta en del av dem till andra sidan tills vikten är jämnt fördelad . Slå av strömmen till tvättmaskinen igen , och kör brickan för att se om kläderna förblir maskinen balanserad .
3 .
Placera nivå på tvättmaskinen , kontrollera maskinen från sida till sidan samt bakifrån och fram . Om bubblan vilar på vardera sida av nivåns snedstrecken , den sidan är högre än den andra sidan .
4 .
Tips tvättmaskinen och skjut träkloss under kanten , foder upp det med kanten på brickan . Detta kommer att hålla brickan upp medan du gör justeringar . Vicka tvättmaskinen försiktigt för att se till att den är stadig innan du sätter handen under .
5 .
Ta tag i foten som är för hög med tång , och vrid medurs för att sänka foten . Om foten är för låg, vrid moturs med tång .
6 .
Kontrollera med den nivå att se till att foten justeras till rätt höjd . Håll utkik efter nivåns bubblan vara centrerad mellan de två snedstrecken på nivån . Fortsätt att justera fötterna tills maskinen är nivån .


Relaterade artiklar


hur man installerar en ventless in gas spis
hur man byter dörrlåset på en MAYTAG diskmaskin
hur du ändrar bältet på en Dirt Devil fjäder Lite
hur man rengör ett glas - top matlagning dörr spis ugn
hur man diagnostisera problem varmvattenberedare
felsökning av en markis badtunna
Hur vet man att torktumlaren vent behöver rengöras
hur man kan övervaka värmare hem fotogen
felsökning ett tvättprogram maskin spinn som inte fungerar
nackdelar av brännare gasspis