riktningar för att använda en vev ficklampa

riktningar för att använda en vev ficklampa

Handvev ficklampor är en viktig del av utrustningen har i alla hem . Till skillnad från en vanlig ficklampa , handvev ficklampor inte kräver användning av batterier . De är istället drivs med energi som skapas från att vända en vev på sidan av ficklampan . Som ett resultat så länge du har möjlighet att vända på veven , de är aldrig i fara att förlora makten
1 .
rubba veven från ficklampan . De flesta vevar bifogas an mot det faktiska ficklampa och behöver dras ut från själva ljuset så det kan vara fixerade.
2 .
Vrid veven på ljuset . Se till att ficklampan den är avstängd så att den kan lagra energi från startförsök. De flesta lampor erbjuder aa anständig mängd ljus så länge du veva i en minut rak . Men varje ficklampa förmåga att hålla i energi som skapas av cranking olika . Fortsätt veva under minst en minut .
3 .
Stoppa dras igång och slå på ficklampan . Ljuset kommer att arbeta tills den börjar få slut på energi som du skapat från startförsök. När det tar slut av ljus , stänga av ljuset och börja veva igen . Upprepa processen för så länge du behöver använda ljuset .


Relaterade artiklar


är ren H2O ledande ?
felsökning av en spishäll brännare som slocknar
amiral tvättmaskin felsökning
hur till förbifartsleden den termiska säkringen i en Kenmore torkmaskin
specifikationerna för en Kenmore elit HE3 tvättmaskin och torktumlare
hur man rengör din Haier avfuktare filter
hur man fixar en översvämmad diskmaskin
hur man ändrar en Electrolux Filter
hur man fixar en brännare Weber grill som inte fungerar
hur man byter ett batteri i en One Touch konservöppnare