Ionic Breeze luftrenare information

Ionic Breeze luftrenare information

Den Ionic Breeze är en luftrenare att Sharper Image gång produceras . The Sharper Image gör inte den Ionic Breeze längre , men du kan fortfarande hitta denna produkt på andra försäljningsställen. The Sharper Image gick i konkurs under 2008 delvis på grund av tvister som gäller Ionic Breeze , enligt CNBC

Betydelse

Ionic Breeze inte att rena luften som det är tänkt att göra. När Consumer Reports har testat Ionic Breeze , har underlåtit att ta bort damm, pollen och rök från luften . Ännu värre , släpper denna enhet potentiellt farliga halter av ozon i luften , enligt MSNBC .

förbättring

Sharper Image erbjuds en förbättrad version av Ionic Breeze som hade en ozon vakt på den för att ta itu med ozon produktionen av den tidigare modellen. Denna nyare modell minskat ozon , men ändå la ozon i luften . Ozon förvärrar allergier och astma .

Resultat

Som av 2005 Sharper Image sålt mer än 2 miljoner Ionic Breeze maskiner . Om du vill returnera din , bör du rådgöra med en advokat om dina rättigheter , enligt The Sharper Image hemsida . SharperImage. com är en ny satsning som anges i 2009 och är inte ansluten med The Sharper Image bolagiseras , där människor ursprungligen köpte Ionic Breeze .


Relaterade artiklar


hur du köper en brandsäkert skåp
Felsökning Jenn -Air teleskopiskt downdrafts
hur man byter remmen på en Dyson DC17
ersätter KitchenAid luckan fjädrar
hur du tar bort en enhet sophantering
rensar ett papper som fastnat fragmenteringsanläggning
hur ta reda på hur gammalt kylskåp
hur man rengör galler
Hur konvertera japanska elektriska apparater till amerikanska
hur du ställer den digitala klockan på Melitta kaffebryggare