berömda köksprylar

berömda köksprylar

Du behöver :
brunkolskoks
. Subbituminöst kol .
Bituminöst kol.
Antracitkol .

Det moderna köket innehåller en mängd prylar för att göra matlagningen enklare, snabbare eller bara roligare . Vissa av dessa gadgets är snart glömd efter den första användningen , men några blivit oumbärliga verktyg att varje hem kock eftertraktar . De mest kända köksprylar infördes decennier sedan och uthärda i dag , ett bevis på deras sanna användbarhet och kvalitet hantverk . Oavsett hur ödmjuka sin början , har de blivit ikoner i hemmet köket .

KitchenAid Stand Mixer

Den första KitchenAid stand mixer kom ut på marknaden 1919 och blev snabbt hemmafruns frälsare . Varje monter mixer kan använda handsfree blandning , men vad sätter KitchenAid från andra blandare är den mångfald av tillbehör som gör maskinen att göra allt från att hacka , tärning och ansträngande att knåda en deg, rulla pasta och fylla korvskinn . Alla KitchenAid bilagor passa en mixer modell , från den ursprungliga H- 5 till dagens nyare modeller .

Ginsu Knife

Ginsu kniv såldes på TV med början i 1975 och blev snabbt populär som en kniv som kan skära genom allt och aldrig behövt skärpa . Tillverkade av kvalitet japanskt rostfritt stål , var Ginsu kniv inspirerad av samuraj svärd , berömt för skärpa och ljusstyrka. Reklamfilmerna visade kniven skär så smidigt genom läder , trä och aluminiumburkar som genom en mogen tomat . Den Ginsu varumärket växte och blev en av de mest kända varumärkena i branschen .

Cuisinart Matberedare

införts på nationell Housewares Exposition i Chicago 1973, sålde Cuisinart matberedare dåligt i början, tills stöd från kändis kockar och en mängd välkända publikationer hjälpt återförsäljare förstå det var mer än en över priser mixer . Designad av en MIT-utbildad ingenjör och fysiker , tillät Cuisinart användarna att hugga ett skålpund kött i 60 sekunder och blanda smördeg degen i 15 sekunder . Försäljningen tog fart under 1975 och sköt i höjden under 1980-talet , då Cuisinart blev en statussymbol i hemmet gourmet . Även idag , många kök är inte fullständiga utan hastigheten och enkel rengöring av en matberedare .

Tupperware

Uppfanns 1946 av Earl Tupper , Tupperware i plast förvaringskärl sålde inte bra eftersom konsumenterna inte förstod hur de fungerade . Den Tupperware Home Party infördes år 1948 så att kunderna kunde experimentera med behållare själva och Tupperware blev snabbt en stapelvara i hemmet . Till skillnad från den glasbehållare som använts tidigare , var Tupperware lufttätt , lättare , lättare att lagra och mindre benägna att bryta . Tupperware lanserade plastindustrin förvaring av livsmedel och fortsätter att vara en ledare i dag .

Crock Pot

Rivals Crock Pot infördes 1971 och var en omedelbar hit , utstationering $ 93. 000. 000 i försäljning under de första fyra åren . Den nya långsam spis rörelsen föddes , som familjer insåg att de kunde fortfarande förbereda kvalitet måltider , även om båda föräldrarna arbetade . Lägga ingredienserna till potten på morgonen och komma hem till ett nytt, rykande middag , utan att behöva sköta det , var krediteras med att spara äktenskap och inspirerade en hel industri recept . Lerkruka potten är fortfarande middagsbordet räddande nåd många av dagens upptagen familjer .


Relaterade artiklar


hur du tar bort & ersätta en bubbelpool agitator
icke elektriska köksredskap
felsöka problem med mikrovågsugnar
ersätter KitchenAid luckan fjädrar
hur reparera en motor koppel
felsökning en Davey sandfilter
hur man fyller propan
hur man installerar en platt väggfäste plasma -tv
vad som är billigare i drift : en gas eller en elektrisk varmvattenberedare ?
Vad är några försiktighetsåtgärder när du använder elektriska apparater ?