felsökning av en solstråle järn ånga master

felsökning av en solstråle järn ånga master

Steam Master Iron av Sunbeam Företaget erbjuder en non-stick stryksula för att förhindra att järn fastnar på kläder, till en och dimma funktion hjälper ta bort veck och rynkor , en anti-kalcium för att förhindra kalkavlagringar bildas i vattnet , och en infällbar sladd . Men som med alla små apparater , kan ägare körs ibland i svårigheter verkar järnet . Det finns några sätt att felsöka en solstråle Steam Master Iron

Du behöver : .
Sunbeam Steam Master järn
. Vatten.
Salt .


1.
Kontrollera järnet sladden inte kommer i kontakt med varma ytor, eftersom det kan skada sladden och resultera i felaktig funktion järn .

2 .
Se järnet vrids till " O /Off " på tavlan innan du kopplar ur kontakten och avstå från att dra i sladden för hårt när du drar ut från vägguttaget , som skador på sladden kan hindra järnet från att fungera . Om det finns skador på sladd , ta strykjärnet till en auktoriserad Sunbeam återförsäljare för hjälp.
3 .
Låt svalna i fem minuter vid byte mellan olika material typer som kräver olika temperaturnivåer. Ett strykjärn som är för varmt kan hålla sig till känsliga tyg , orsakar skador på både tyget och strykjärnet .
4 .
Utnyttja självrengörande funktionen på järn en gång i månaden för att ta bort inlåning och skräp från ångventilen , som kan täppa till ventilen och förhindra normal funktion . Vrid " Steam Lever " fram och tillbaka flera gånger , vilket aktiverar den självrensande funktion för att rengöra ventilen .
5 .
Fyll en liten kopp ( ca u00BC kopp ) med vatten och 1 tsk . salt och häll i vattenbehållaren på strykjärnet . Låt sitta i 15 minuter och sedan tom. Fyll på med ny saltlösning och låt sitta i 15 minuter innan den töms . Fyll med rent vatten och töm den en gång till. Detta kommer att rengöra "Anti-Calcium " som håller vattnet i järn fri från kalkavlagringar , som kan orsaka fläckar på kläder .


Relaterade artiklar


hur man reparera en Kenmore bricka som inte kommer att agitera
hur man byter en torktumlare sladd
hur man byter en glödlampa i en GE profil je1590 mikrovågsugn
Kenmore Elite tvättmaskin felsökning
hur man byter hyllor i ett MAYTAG sida vid sida
delar av vattenmätaren
farhågor med att använda trä ugnar att värma ett hus
Hur man monterar en brevlåda på ett inlägg
hur man köper en tv som inte använder mycket el
digital utomhus timer instruktioner