installationsanvisningarna för en ugn luftfuktare

installationsanvisningarna för en ugn luftfuktare

En ugn luftfuktare kommer spraya en dimma av luft i lådan i din ugn när ugnen fläkten slås på . Detta sänder fukt genom ditt hem kanal linjer , skapa luftfuktighet . Furnace luftfuktare läsa nivåerna av torr luft i ditt hem och dimma vatten genom ditt hem ugn system när det behövs . Om ditt hem luften är torr , kan du överväga att installera en luftfuktare på din ugn

Du behöver : .
luftfuktare kit
Penna eller markör.
Tin snips.
Drill.
Plåtskruvar.
Metal band.
Saddle tee .
Plast vattenförsörjning linje .
Skiftnyckel.
Gummislang.
Slangklämma.


1 .
Hitta din ugn är anslutningslådan. Anslutningslådan är den viktigaste kanalen arbete som löper från toppen av din ugn till ditt hem luftkanaler .
2 .
Tejpa fast mallen som medföljer luftfuktaren ca 6 inches uppåt från ugnen. Centrera den på plenumet av ugnen och spåra det med en penna eller markör .
3 .
Borra ett hål genom centrum av den spårade hålet på lådan . Skär den spårade hålet med din tenn snips och ta bort mallen .
4 .
fast montering krage som medföljer luftfuktare som glider montering kragen över skära ut hålet du gjorde i steg 3 , och säkra genom att skruva plåtskruv i alla fyra hörnen av montering kragen .
5 .
Täta alla fyra sidor av montering krage med metall band .
6 .
Förankra befuktning enheten till montering kragen du installerade i steg 4 enligt tillverkarens anvisningar .
7 .
Installera en sadel tee på kallvatten raden i ditt hem vatten linje . Du behöver inte stänga av ditt vatten till hemmet när du installerar en sadel tee . Fäst skruvarna på sadeln tee , och placera ventilspindeln av tee på toppen av ditt vatten linje och dra åt skruvarna jämnt på båda sidor om sadeln tee .
8 .

Fäst plast vattenintaget vid sidan av sadeln tee och den andra änden av vattenförsörjningen till pannan 's befuktare . Dra åt båda ändarna av vattenförsörjningen linje med din skiftnyckel .
9 .
Installera hygrostatens till din huvudsakliga återvända kanal ligger på toppen av ugnen s anslutningslåda med monteringsskruvarna som ingår i kit . Följ tillverkarens anvisningar för den elektriska hookup .
10 .
Fäst gummislangen till luftfuktaren uttaget med en slangklämma . Kör slangen till en golvbrunn eller ett verktyg sjunka i ditt hem . Placera slangklämman över ena änden av gummislangen och placera den över luftfuktaren utlopp . Dra åt slangklämman med en skruvmejsel , säkra gummislangen på plats .
11 .
Vrid sadeln tee handtaget medurs tills det genomborrar kopparrör . Du kommer att höra vattnet rinna genom slangen till luftfuktaren .
12 .
Kontrollera alla anslutningar för vatten läckor .


Relaterade artiklar


hur man installerar ett bälte för en MAYTAG lde4914ace torktumlare
hur är lönn betyg för förbränning i woodstoves ?
hur man fixar en diskmaskin tvål fälla
tips om organiserad rörelse
Hur man använder en Kenmore torktumlare ånga
hur man öppnar en strömvirvel tvättmaskin
som får bättre resultat : ånga eller torrbastu ?
hur man rengör GE spektra ugnen
MAYTAG torktumlare instruktioner bälte ersättning
hur man rengör skräp från GE diskmaskin avlopp