Hur använder jag en rival cf151 yngel kalla väggarna fritösen ?

Hur använder jag en rival cf151 yngel kalla väggarna fritösen ?

Rival kalla väggarna fritösen kan du steka mat hemma utan att behöva oroa bränna sig på en varm fritösen . Utsidan av fritösen är gjord av tjock plast så det fortfarande är kallt vid beröring oavsett hur varm inuti apparaten . Du kan göra hemmagjord lökringar , pommes frites , stekt grönsaker eller nuggets kyckling i din rival fritösen , och det lilla fönstret på toppen av maskinen gör att du kan titta på mat tillagas för att eliminera risken för brännskador.

Du behöver :
Oil .
Food.
Handduk .


1 .
Anslut magnetiska sladden till uttaget på baksidan av Rival fritösen .
2 .

Tryck på locket släpp knappen på framsidan av fritösen och lyft upp locket för att avslöja friteringskorgen .
3 .
Lyft friteringskorgen handtaget på framsidan av fritösen rakt upp tills det klickar för att ange handtaget är låsta i öppet läge . Lyft friteringskorgen ur fritösen av detta handtag .
4 .
Fyll oljebehållaren inne i fritösen med olja till maxfyllningslinjen. Detta kommer att kräva cirka sex koppar olja .
5 .
Gnugga en liten mängd av er olja på insidan av fönstret på locket till fritösen . Detta eliminerar kondens på fönster under djupa stekning så du kan titta på maten när den frites.
6 .
Placera friteringskorgen tillbaka i fritösen och tryck ned handtaget försiktigt tills den är i jämnhöjd med främre delen av fritösen igen .
7 .
Stäng locket på Rival kalla väggarna fritösen .
8 .
Koppla in nätsladden i vägguttaget och skjuta strömbrytaren på framsidan ned i fritösen till önskad temperatur . Redo-lampan på framsidan av maskinen lyser när fritösen är färdig för användning .
9 .
Öppna locket och lyft fritösen korgen , men ta inte bort det från fritösen .
10 .
Placera mat i fritösen korgen och sänk korgen i den heta oljan .
11 .
Stäng lock och ställ in timern på framsidan av fritösen om så önskas . Timern fungerar på samma sätt som en enkel äggklocka så du behöver bara vrida ratten för att ställa den .
12 .
Öppna locket och ta upp korgen när maten är färdig matlagning . Låt fettet rinna ned i friteringskorgen i upp till en minut .
13 .
ur friteringskorgen från fritösen och tömma stekt mat på en ren handduk eller en bunt med hushållspapper .

tips och varningar


 • Rival rekommenderar att du använder en olja med hög rökhörna i din kalla väggarna fritösen . Sådana oljor är majsolja , solrosolja , sojaolja , rapsolja eller blandade vegetabilisk olja .
 • Rival avråder från att blanda olika oljor tillsammans i fritösen eller använda jordnötsolja som det kommer att påverka smaken på maten .
 • Du kan lagra olja i fritösen i upp till tre månader . Byt olja om det ryker överdrivet mycket under kokning, luktar härsket eller blir mörk och missfärgad .
 • Ta bort alla bitar av is från fryst mat innan du lägger dem i fritösen . Iskristaller kan göra att fettet till splatter som kan resultera i brännskador .


 • Relaterade artiklar


  felsökning av en KitchenAid diskmaskin med någon makt
  Hur du tar isär en MAYTAG tvättmaskin
  hur man laddar en Fisher & Paykel diskmaskin
  hur man byter ett bälte på en hastighet drottning bricka
  hur man hänger om varor en ugnslucka
  hur man använder Norelco 7800xlcc renare
  felsökning av en tvättmaskin som inte kommer att dränera
  matlagning instruktioner för euro -Pro konvektionsugnar
  felsökning en Davey sandfilter
  hur man reparera en Dirt Devil upprätt dammsugare