Hur håller jag kylskåp i hemmet garage ?

Hur håller jag kylskåp i hemmet garage ?

Rörelseresultatet en andra kylskåp i ett garage förbrukar mer energi än om du driver en enda , större kylskåp inne i ditt hem , enligt California Energy Commission. Ändå är det många som köper ett nytt kylskåp och väljer att flytta sina gamla till garaget . En andra kylskåp kan ge värdefulla utrymme för livsmedel och drycker som inte får plats i din primära kylskåp , men lite på beräkning visar försiktiga

Du behöver : .
Vaselin
. Luddfri handduk.
Dollar Bill .
Termometer.
Utility pensel eller vakuum .


1 .
Placera kylskåpet på en väl ventilerad plats i garaget , i direkt solljus . Lämna minst 2 inches utrymme mellan väggen och och skåp .
2 .
Applicera ett tunt lager vaselin , med en luddfri handduk , till kylskåpets dörr packning . Detta förhindrar packningen från sprödhet och sprickbildning . Tillämpa två gånger per år för maximal effektivitet .
3 .
Håll en dollarsedel i horisontellt läge på dörrkarmen av kylskåpet och stänga kylskåpsdörren på det . En del av räkningen bör sticker ut från luckan. Försök att dra räkningen ut . Om lagförslaget dras ut med lite eller inget motstånd , är tätningen inte tillräckligt vilket leder till en stor energi förlust och kostnader . Kontakta en reparatör att ersätta den, eller göra det själv .
4 .
Ställ i kylskåp vid en arbetstemperatur mellan 35 och 38 grader Fahrenheit. Håll en termometer i kylskåpet för att övervaka temperaturen . Ställ i frysen delen av apparaten vid noll grader Fahrenheit.
5 .
Borsta eller vakuum av spolar och rengör kondensorn två gånger per år , istället för en gång, för ett garage typiskt är dammigt och smutsigt än insidan av ditt hem .

6 .
Håll kylskåp med mat eller dryck för att hjälpa till att behålla den kalla temperaturen . Fyll behållarna med vatten och förvara dem i kylskåp som inte har mycket i den .

tips och varningar


 • US Department of Energy rekommenderar att bli av med kylskåp som tillverkades före 1993 . Om du behöver använda en äldre-modell kylskåp för extra lagringsutrymme , försök att endast använda under vissa tidsperioder , till exempel helgdagar . Håll den urkopplad tills du behöver den , sedan kopplar in den koppla ur den när du inte längre behöver utrymmet .
 • Vrid energisparläget funktionen av ( om apparaten så är utrustat ) i omgivningar med hög luftfuktighet för att bidra till att minska kylskåp svettning . Den Energy Saver kommer inte att tillåta värmaren att köra . Om du stänger av den , värmaren kommer cykeln och bidra till att minska fuktighet .
 • Om du lagrar dina kylskåp i garaget utan använder den , säkra dörren ordentligt med en bit rep bundet runt apparaten . Barn ibland vilja krypa in icke-drift apparater för att dölja och kan fastna i dem.


 • Relaterade artiklar


  hur du ansluter röda och vita kablarna i gamla spis ledningar
  One Touch konservöppnare felsökning
  hur man kan jämföra GE diskmaskiner
  hur du installerar en pelletskamin i ett hörn
  hur man beräknar is användande maker makt
  Kostnaden för att installera central värme och luft
  hur man rengör en industriell ugn
  Hur du använder konserverad luft
  gör det själv videobandspelare reparation
  felsökning av en Kenmore bricka timer