Vilka är farorna med sopor avyttringar ?

Vilka är farorna med sopor avyttringar ?

I det moderna hemmet, människor använder sitt förfogande köksavfall att bli av med små livsmedel . Detta är praktiskt, eftersom det minskar mängden organiskt avfall satt i köket papperskorgen . Men sopor avyttringar är inte riskfria . Eftersom alla sopor avyttringar verkar i stort sett samma sätt , om farorna med sopor avyttringar gäller för alla modeller . Villaägare kan minimera dessa risker genom enkla försiktighetsåtgärder .

elektrisk stöt

Garbage avyttringar är konstruerade för att arbeta i närvaro av rinnande vatten . Trots detta kräver de fortfarande el . Dessutom har alla sopor avyttringar producera några vibrationer som de arbetar . Över tid kan detta orsaka elektriska anslutningar för att bli slitna och instabila , vilket ökar risken för elektriska stötar . Som med alla apparater med en motor , ökar risken för chock även när omhändertagande motor beskattas och börjar brinna ut. Detta är ett vanligt problem när fibrer livsmedel som skal tas i förfogande upprepade gånger.Elchock är en fråga vid byte och installation av avyttringar , liksom . Air växlar är tillgängliga som styr deponering elektriska krets med puffar av luft . Dessa växlar kan minska en del av risken för elektriska stötar vid normal drift . Villaägare bör kontrollera anslutningarna på deras förfogande ibland och ersätta avyttringar med slitna motorer . Avyttring inte bör drivas eller arbetat på med våta händer .

Septic Problem och bakterier

Enligt Marjorie Dorfman av hus inte så vacker, sopor avyttring ökar mängden organiskt avfall som människor spola till avlopp . Avlopp så småningom kan få överbelastat på grund av detta ytterligare frågan . När detta händer kan vatten från septisk systemet igen på gräsmattor eller inuti VVS . Resultatet är att septisk vatten lastat med bakterier som finns i mer direkt kontakt med husägare . En överbelastad septisk system även kan sätta höga halter av bakterier i grundvattnet tabellen . Problemet kan undvikas genom att begränsa mängden mat lägga ner förfogande och med avlopp kontrolleras regelbundet.

sår

Bladen på sopor avyttringar inte diskriminera när det gäller skärning. De vet inte skillnaden mellan ett finger och ett livsmedel skrot . Människor kan lätt skära sig på bladen av en sopor om de når in för att hämta ett objekt-, till exempel en ring-eller lossnar fastnar mat . Barn är i en särskilt hög risk för sår från avyttringar eftersom de inte alltid vet hur man styr apparaten eller uppfattar risken för bladen . Vakter som passar över bortskaffande öppning kan hålla poster av omhändertagande och minska risken eller behöver nå in i avloppet .


Relaterade artiklar


hur du tar bort en luddet fälla för en MAYTAG pye3360ayw torktumlare
nästan luktfri kompostering toaletter
hur man återställer koden på en MAYTAG ugn
Fakta om propan generatorer
hur man gör en make- shift humidor
infraröda kvartsvärmare information
vad som orsakar bubblor i en badtunna ?
felsökning av en avhärdare som inte verkar vara mjukgörande
hur man väljer en bricka
vanliga ugnar vs mikrovågsugnar