avfuktare alternativ

avfuktare alternativ

Du behöver:
Fett penna
. Spa läcka GRUNDPOLISH .
Wrench .

Luftavfuktare apparater som tar bort fukt från luften . Detta kan vara viktigt , särskilt i hemmen , eftersom för mycket fukt i ett område kan leda till trä röta och mögel , vilket kan leda till hälsoproblem som allergier . Traditionella avfuktare kan vara dyrt , och den mängd energi som behövs för att driva dem kan öka dina energikostnader . Det finns några alternativ som kräver lite eller ingen energi att köra , och kommer att minska mängden fukt i din struktur .

Absorbenter

Använda absorbenter är ett prisvärt alternativ till att använda avfuktare . Kalciumklorid används ofta , och är en mycket stark torkmedel som kan hålla två gånger sin vikt i vatten . Många Avisningsfordon har kalciumklorid och kan användas som en naturlig avfuktare . Om du använder en deicer , se den listar kalciumklorid som den viktigaste ingrediensen . Strö några i ett grunt pan , och lämnar kvar den i källaren . För att öka utnyttjandegraden , placera en liten fläkt bredvid pannan . Fläkten kommer att hjälpa dra mer luft över kalciumklorid . Inom två till tre dagar , kommer du se att pannan kommer att vara mättad med vatten . Ersätt den med en ny leverans av kalciumklorid .

Automatisk Foundation Vents

Använda en ventil i ditt hem hjälper till att öka luftflödet och minska ackumulering av fukt . Vent Systemen är vanligtvis installeras i källaren stiftelser eftersom källare tenderar att ackumuleras mest fukt . Vents arbetar med hjälp temperaturkänsliga spolar som öppnar och stänger , beroende på temperaturen . Denna typ av avfuktare kräver inte elektricitet , och kommer därför att spara pengar på energikostnaderna.

Power Foundation Vents

Power stiftelse ventiler används i konstruktioner som kräver en högre luftflöde , eller som är svåra att ventilera . Denna typ av avfuktare är konstruerad för att köras med lägre hastighet, vilket gör det möjligt att använda minimala mängder el . Power stiftelse ventiler arbeta tillsammans med byggnadens termostat för att kontrollera öppning och stängning av ventilerna .


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa en Kenmore torktumlare från gnisslande
utbud vent huva stilar
hur man fixar en tvättmaskin bälte
farorna av mikrovågsugnar
hur man hittar på modellnumret på en elektrisk spis
hur man fixar en nondraining diskmaskin
Fördelarna med solvärme
hur man fixar en Sears Kenmore tvätt Stäng av maskinen lock
hur man ReWire en stolpe lampa
typer av rostning kastruller