bubbelpool guld kylskåp klagomål

bubbelpool guld kylskåp klagomål

Whirlpool Guld Kylskåp finns i en mängd olika modeller , alla erbjuder olika funktioner och säljs till varierande priser. Bedömningar av de olika modellerna illustrera varje kyl -och nackdelar som grundar sig på omdömen och reklamation. Även om de flesta feedback på Whirlpool Kylskåp Guld är positiv, det finns några negativa samband med särskilda funktioner, som frågor ismaskin , värt att överväga innan de köper detta varumärke .

Storlek

En funktion som skiljer Whirlpool Gold från standard Whirlpool kylskåp modeller är dess storlek. Tillverkaren har utformat dessa kylskåp med tillsats av kapacitet för förvaring av livsmedel, men med detta nya kapaciteten kommer också en större kylskåp storlek . I vissa fall är dessa kylskåp är för stora för att passa in det tilldelade utrymmet för kylskåpet i folks kök , särskilt i äldre hus , vilket eliminerar dem som ett alternativ för vissa konsumenter.

Slow Ismaskin

En vanlig konsument klagomål om Whirlpool Guld kylskåp är att de har felaktiga is beslutsfattare . Recensioner omfatta klagomål för igensättning och frysa lätt . Några rapporterar att behöva ersätta den flera gånger under en relativt kort tid .Konsumenter som köpt Whirlpool Guld botten frys modell ( GB2SHTXT ) fann att ismaskinen arbetade långsammare än väntat . Trots detta , Consumer Reports , ett nationellt erkänt konsumentprodukt översyn företag , räntor denna modell en av de bästa botten frysen modeller i sin klass .Whirlpool Gold sida vid sida kylskåp modell ( GD5DHAXVY ) fick liknande klagomål : ismaskinen är långsam att avstå is . Denna modell också saknar split hyllor och en översyn kommenterade att för mycket utrymme det finns bakom hyllorna för livsmedel att falla ner .

konstig smak av doserad Ice

En anmärkningsvärd klagomål hos en granskare var att isen befrias från ismaskinen av Whirlpool Gold top frys modell ( GR2SHWZP ) smakade konstigt i början. Fann dock recensenten att över tiden och efter flera användningar , smakade isen böterna .

Noisy och stationära Hyllsystem

En nackdel med den Whirlpool Gold franska dörr kyl frys modell ( GX5FHDXVQ ) är att det är bullrigt . Recensenterna klagade också över att det saknar dra ut hyllorna .


Relaterade artiklar


hur man passar köksmaskiner
felsökning av en Kenmore tvättmaskin serien 70 som inte kommer att dränera
hur du justerar gas på en Kenmore ugn
roper bricka felsökning
Felsökning av en agitator
hur man kan jämföra frontlastare
typer av sol varmvattenberedare
hur du tar bort baksidan av en Kenmore serie 90 torktumlare
hur man fixar en tvätt slang maskin avlopp
hur man installerar kabel för en elspis