hur felsöker jag Frigidaire glgf ugnen problem ?

hur felsöker jag Frigidaire glgf ugnen problem ?

Frigidaire GLGF serien ugnen är bra när det fungerar . Utrustad med en självrengörande cykel för lätta och tunga mark , fördröjd bakning funktion och precision brännare , uppfyller behoven av allvarliga kockar och amatörer . När du har problem med GLGF ugn är det viktigt att veta hur man ska hantera dem så att du kan komma tillbaka till matlagning snabbt . Många vanliga problem med brännare , kan självrengörande cykel och bakning funktioner diagnostiseras och fasta hemma

Du behöver : .
ren trasa eller svamp .
Tvål.
Vatten.

övergripande funktion Problem


1 .
Ställa in tid på dygnet på Frigidaire GLGF klockan . Ugnen fungerar inte om klockan inte är inställd .
2 .
Koppla in sladden ordentligt i vägguttaget . Testa uttaget genom att ansluta en fungerande apparat i vägguttaget .
3 .
Återställ automatsäkringen vid behov . Sätt på gasen.
4 .
Återställ ugnen kontrollerna endast om ugnen inte fungerar . Ställ klockan , timer och temperatur . Kontrollera att ugnen inte är inställd på fördröjd start .
5 .
Ring en kvalificerad reparatör om dessa åtgärder inte hjälper . Du kan ha elektrisk eller gas problem som behöver professionell expertis .

Burner Problem


1.
Fäst sladden i vägguttaget om Frigidaire GLGF brännarna tänds inte . Testa uttaget enligt beskrivningen i steg två ovan .
2 .
Tryck i ytan ratten och vrid den till " Lite ". Vrid ratten till önskad lågan inställning efter brännaren tänds.
3 .
Stäng av brännarna av . Rengör hamnar , brännarkåporna , brännarhuvuden och brännare droppkar med en tvål svamp . Skölj med en fuktig trasa. Rengör eventuellt överskott rester från hamnarna med ett uträtat gem eller nål . Låt brännare torka ordentligt innan användning .
4 .
Tillkalla servicetekniker om dessa åtgärder inte löser problemet . Brännaren problem måste diagnostiseras av en fackman.

Matlagning Problem


1 .
Ställ ugnen rack om bakning resultat från Frigidaire GLGF ugnen är otillfredsställande. Flytta rack upp eller ner, beroende på om Mat måste tillagas mer på topp eller i botten . Placera maten i mitten av ugnen rack för bästa resultat .
2 .
Stäng av ugnen och städa upp om ugnen är rökning . Vänta tills ugnen svalnat. Rengör botten av ugnen med tvål och vatten . Skölj. Se till att ugnsluckan är stängd under tillagningen .
3 .
Flytta broiler racket om alltför rökutveckling medan grillning. Flytta ner det så det är väl utrymmet mellan maten och den gassande element . Ta bort överflödigt fett från kött . Rengör broiler pannan om det är mycket fet .

självrengöring Problem


1 .
Återställ självrengörande cykel på Frigidaire GLGF ugnen om den inte börjar . Ställ in klockslag och välj "Speed Clean " för lätt jord och "rent " för tyngre jord .
2 .
Rengör botten , främre övre området och ugnsluckan området före själv-rengöring . Dessa områden kommer inte rengöras under cykeln . Använd en högre självrengörande inställning om resultaten i självrengörande områden inte är tillfredsställande .
3 .
Ring en reparatör för service om dessa åtgärder inte hjälper . Problemet kommer att behöva diagnostiseras av en fackman.


Relaterade artiklar


define konvektion värmare
bastu regler för skydd
hur man rengör en rökgång pelletskamin
Hur köper jag ett kylskåp för liten öppning ?
elektrisk städredskap
hur man ansluter en roper tvättarens vattenslang till huset
hur du återvinner värmen från en torktumlare
hur du ändrar bältet på en dammsugare upprätt u5043 - 930
hälsofrågor och vattenavhärdare : salt vs kaliumklorid
hur man gör med används torkar i Calgary