hur man fyller febreze scentstories skivor

hur man fyller febreze scentstories skivor

Den Febreze Scentstories är en luftfräschare spelare som använder disketter för att göra några rum eller hus luktar underbart . Den använder en liten fläkt på framsidan av spelaren för att frigöra luftrenare i luften , och dessa skivor kan ändras vid behov . Spelaren kan " fyllas " med olika diskar , eller dofter för att skapa ett hem som luktar rent och fräscht hela tiden . Den går tyst så att du inte ens vet att ditt hem är friskade
1 .
Kontrollera att spelaren se till att den har spelats på den aktuella hårddisken innan du fyller den . Detta kan göras genom att helt enkelt trycka på stoppknappen , även när ett spår pågår . Du kommer att märka att fläkten som blåser doften stannar också . Det kommer att finnas rött ljus som blinkar tills maskinen stannar och det är säkert att öppnas . Öppna bara locket och mata ut skivan .
2 .
Köp en ny disk för att installera i din Febreeze Scentstory . Du kan köpa olika diskar som sträcker sig från vanilj till tropiska dofter . Varje skiva har ungefär sex dofter . Kontrollera att tätningarna på dessa diskar är fortfarande intakt och behåller sin fräschör. Varje skiva är också återanvändas och släpper en annorlunda doft var femte minut . Spåren kan hoppas över och slutade också när det behövs .
3 .
Sätt in skivan i spelaren och stäng locket . Se till att disken är korrekt isatt , locket ska stänga. Tryck på play -knappen och skivan kommer att börja med den första doft . Du kan även hoppa till önskad låt som du vill att spelaren att börja med. Det finns en liten display som kommer att berätta vilken låt spelas just nu , liksom tid för spåret .
4 .
Se till att din spelare är placerad i rummet efter behov . Spelaren måste vara minst två till fyra meter från marken . Den måste också placeras på en nivå , hård yta som är nära till eluttaget . Det bör inte användas på fuktiga ställen. Eftersom det finns ett litet värmeelement , rekommenderas att spelaren ska förvaras utom räckhåll för barn .
5 .
Låt din spelare att börja släppa dofter i ditt rum . Du kan justera intensiteten på spelare också , beroende på hur mycket doft du behöver för att sättas ut i varje rum . Det finns tre nivåer av intensitet och du kan växla fram och tillbaka mellan dem när som helst . Du kan enkelt välja en lämplig doft och intensitet för varje rum i ditt hus och helt enkelt fylla på spelaren när diskarna är klar .


Relaterade artiklar


temperaturkrav för kylskåp
kaminen installation förordningar
Kenmore Elite tvättmaskin felsökning
hur du håller din centrala luft räkningen låg
hur man programmerar en ande universell fjärrkontroll garage öppnare
gemensam fixa sin maskindiskmedel
information om solnedgång hydroponics & ölbryggning
hur man byter ett värmeelement i en elektrisk räckvidd
hur man rengör utblåsslangen till Kenmore serie 80 torktumlare
hur man stack en vanlig tvättmaskin och torktumlare