hur man kan jämföra diskmaskiner

hur man kan jämföra diskmaskiner

Det är viktigt att ha diskmaskinen som passar dina behov . Teknik -, konsument vakthundar och online recensioner konsumenternas ge dagens konsumenter med en stor mängd information för att göra detta viktiga beslut
1 .
Jämför prestanda genom att ringa betrodda vänner och släktingar som har en lång historia av att använda diskmaskiner för att se vilket märke som de gynnar framför andra . Undfly överdrift invävd i TV -reklam till förmån för rekommendationer från så många människor som du kan undersökning för att få åsikter från dem som har använt sina diskmaskiner dag och natt i flera år .
2 .

Jämför med varumärke. Granska litteratur publicerad av ideella organ och myndigheter som täcker varumärke forskning, utveckling och prestanda ( med återkallelser ) ovanpå varumärken . Jämför varumärke garantier varje erbjuder att göra vissa du får längsta skydd kontraktet mot haverier tillgängliga .
3 .
Jämför med design typer och storlekar. Eliminera de som inte passar konfigurationen av ditt kök layout och de som är en tum eller två större än det utrymme som är reserverad för din nya apparater installation . Leta efter kända tillverkare , till exempel för att tillverka den bästa traditionella frontmatade maskin mönster eller undersöka nya låda-front stilar som kommer med rejäl prislappar för att få de senaste utseende och funktioner i ditt kök .
4 .
Jämför funktioner . Översyn tvätta , skölj och torka optioner på otaliga modeller , matcha dem till diskmaskinen laddar du kör ofta . Förfina din sökning för de som erbjuder funktioner som matchar ditt hushålls ofta diskmaskin laster , fyra cykler skölj och tre nivåer av uppvärmd torkning inställningar kan överklaga till er önskan om val , men om du bara behöver dessa statister ibland , gå på färre klockor och visselpipor, kom ihåg att ju färre extrafunktioner , desto färre potentiella reparera problem på vägen .
5 .
Jämför med färg . Ta en kritisk titt på ditt kök för att se om det är värt de extra pengar du punga ut för en rostfri diskmaskinen när andra apparater i köket är vita . Dessutom kan välja en spiffy som ser nya modellen gör din andra apparater ser slitna och dateras. Å andra sidan , om din nya diskmaskin utgör början på en remodeling projektet , kan du inte plocka en bättre apparat att komma igång med renoveringen .


Relaterade artiklar


Varför skulle min central värmare blåser kall luft ?
hur man rengör varg ugnar
hur man kan jämföra trådlösa telefoner
vilka funktioner behöver jag en vattenrenare ?
deni mat dehydrator 7.100 instruktioner
hur du tar bort baksidan av en Kenmore serie 90 torktumlare
hur man återställer effekt på en vass mikrovågsugn
vägbeskrivning för waterboss 900 avhärdare
möbler stilar av konsthantverk rörelse
hur man gör pellets av papper