hur man kan jämföra städare vattendammsugare

hur man kan jämföra städare vattendammsugare

Vatten dammsugare är dammsugare som använder vatten i stället för filter för att fånga smuts och allergener . Precis som med vanlig dammsugare , olika modeller av vatten-baserade luckor finns tillgängliga. Varje modell har sina fördelar och nackdelar , så jämförelse shopping i ordning. Dammsugare Talk innehåller några insikter om faktorer att beakta
1
Titta på detaljhandeln webbplatser och besöka lokala butiker . som säljer dammsugare för att fastställa modeller av vatten luckor som finns tillgängliga för dig. Gör en lista , med undantag av modeller ur din prisklass .
2 .
kontrollera vikten av vattnet vakuum . Detta bör anges på webbplatsen i produktbeskrivningen eller på vakuumförpackning. Eftersom vatten dammsugare kräver vatten för att driva, de naturligtvis kommer att vara tyngre under drift än vanliga dammsugare . Eliminera sugare du vet är bortom vad du fysiskt klarar av .
3 .
ange storlek vattenbehållaren. Dammsugare Talk säger att även en halv liter vatten kan öka vikten på en vattendammsugare så mycket som 4 pounds . Överväg att avskaffa vattnet dammsuger med den största kamrarna , eftersom dessa kan vara för tung under drift om inte den övergripande designen är mycket lätt .
4 .
identifiera hur många bilagor vattnet vakuum har en mått på dess mångsidighet . Ta dammsugare som har några funktioner från din lista .
5 .
Titta på hur tömmer vattenbehållaren. Cross bort eventuellt vatten vakuum som är komplicerade eller tidskrävande att tömma eller som inte tillåter enkel rengöring av behållaren .
6 .
Prata med andra som har köpt vatten dammsugare för insikter som inte föreskrivs om produktbeskrivningar och att du kanske inte samla från fysiskt inspektera vakuum . Läs recensioner på webbplatser som vacuumwizard. com . Inte är beroende av beskrivningar eller recensioner på tillverkarnas webbplatser .
7 .
Conduct " provkör " för vakuum kvar på din lista . Delta demos , prata med en säljare i en butik eller få en riskfri rättegång . Fundera på hur det vakuum vänder och om den kan komma in i trånga hörn och under möbler . Förvaras endast den mest bekväma dammsuger på listan .
8 .
Titta på priset för varje vakuum . Köpa vakuum som erbjuder de funktioner och komfort för pengarna .


Relaterade artiklar


Hur man använder en Krups espressomaskin för att värma vatten med ångröret
takfläkt idéer
infravärmare information
hur man gör en solpanel från grunden
felsökning ett tvättprogram maskin spinn som inte fungerar
hur man rengör rullar på en GE modell gss25jfmc kylskåp
hur man hänga en platt TV
kylskåp dörrhandtag reparation
Hur rengör jag filtret med en Honeywell luftfuktare quietcare ?
hur man kan jämföra tankless varmvattenberedare