hur man kan öka trycket i en tank

hur man kan öka trycket i en tank

Det finns många orsaker till minskade vattentrycket i våra hem , men en orsak är ofta förlust av lufttryck i vattnet trycktanken . Dessa tankar finns normalt i landsbygden hem eller hem där det kommunala vatten har konstaterats otillräcklig för behoven i hemmet. Förlust av trycket i dessa tankar uppstår när det är fel på ventiler och tillbehör samt några förlust förekommer naturligt över tid . Funktionen av vattenpumpen spelar också en roll i frågan , så kontrollera att se till att det fortfarande fungerar till 100 procent . Enligt befälhavaren rörmokare Rex Cauldwell på Fine homebuilding , kommer du att förlora cirka 12 kg. av trycket som ditt vatten reser till en andra berättelse duschmunstycke , så maximera trycket i tanken är fördelaktigt

Du behöver : .
lufttrycksmätare
. Cykelpump .


1 .
Töm tanken på allt vatten . Stäng av huvudströmbrytaren ventilen och öppna en närliggande kran . När blandaren stannar , bör din tank vara tom .
2 .
Ta av locket på Schrader ventilen och kontrollera trycket i tanken genom att placera mätaren på ventilen , enligt Inspectapedia . Ventilen liknar ventil används för att fylla en bil eller cykel däck . Mätstickan ska läsa inom 10 procent av fabriksinställningen, som finns i bruksanvisningen eller ibland på etiketter som ligger direkt på din tank .
3 .
Placera en cykelpump på Schrader ventilen och pumpa in luft i tanken , att kontrollera den ofta med mätaren för att undvika överfyllning det .
4 .
Fyll till 2 psi mindre än inkopplingstrycket från pumpen . Denna inställning kommer att ge maximal press på de flesta modeller.
5 .
Ta cykeln pumpen och byt den ventilhuven .

tips och varningar


 • Du kan kontrollera din inkommande vatten tryck från pumpen genom att skära ett T i de viktigaste vattenlinjen efter avstängningsventilen och sätter en tryckmätare . Detta är lämpligt om problemet inte är löst genom att utöva påtryckningar på tanken .
 • inte overpressurize din tank eftersom detta kan orsaka kroppsskada bör tanken att explodera.
 • aldrig överstiga 100 bar max trycket på en tank .


 • Relaterade artiklar


  hur man sätter ett bälte på en MAYTAG gas torktumlare
  hur man byter en spis värmeelement
  hur man byter batteri i en Braun 6520
  felsökning av en GE kylskåp som inte kyler
  hur man byter en glödlampa i en GE profil je1590 mikrovågsugn
  öppning träsk kylare
  hur man byter en Frigidaire diskmaskin spärr
  hur man rengör en frys avlopp
  Hur man använder en Briel espressomaskin
  hur du tar bort locket på en Kenmore frys