hur man öppnar en låst Kenmore ugn

hur man öppnar en låst Kenmore ugn

Många husägare vet att oavsett hur försiktig man försöker vara , någon gång kommer insidan av ugnen börjar likna en katastrof zon . Matrester kommer droppa och stänka på botten-och ibland sidorna-av ugnen . Maten kommer då att bränna på en skarp och vara ganska svårt att ta bort . På grund av detta , många moderna ugnar erbjuder nu en "självrengörande "alternativet . Men på grund av rök och den enorma värme , kommer ugnen låsa sig för att förhindra skador . Om du upptäcker att din ugn inte kommer att låsa upp , finns det två saker du kan göra för att öppna den .
1 .
Vänta en timme efter att ugnen har avslutat självrengörande cykel för att öppna dörren . När rengöringen är klar kommer Kenmore ugnar vara låst i en timme för att ugnen svalna . När timmen är slut, kommer " Lock " slockna , och ugnen kan öppnas . Om du tycker att efter en timme , ugnen fortfarande inte går att öppna-eller om du behöver avbryta rengöringsläge-gå till steg 2 .
2 .
Tryck på " /STOP Clear " -knappen på ugnens kontrollpanel .
3 .
Håll " Stop /Clear " knappen i tre sekunder . Efter tre sekunder kommer dörren kommer att låsa upp , och den självrengörande stopp . Om du tycker att dörren fortfarande inte går att öppna , gå till steg 4 .
4 .
Återställ ugnen . För att göra detta , tryck och håll nere " Light " knappen i tre sekunder . Detta återställer ugnen , låsa upp dörren .


Relaterade artiklar


hur man rengör kalk från tidpunkten för utnyttjandet varmvattenberedare
varmkorv ångbåt instruktioner
Cuisinart historia
hur man stack en främre belastningen bricka
hur du ändrar bältet på en Dirt Devil fjäder Lite
hur man handhar en roto zip
vad är syftet med ett kylarlock ?
fördelarna med toaletter rörelsesensor
hur man rengör en Black & Decker digital fördel järn
hur ta reda på hur gammal din torktumlaren