problem med fransk dörr kylskåp

problem med fransk dörr kylskåp

Franska kylskåp dörren har lika stora dörrar med gångjärn på vardera sidan av kylskåpet . Kylen innehåller också en utdragbar botten frys , lämnar hela överdelen för objekt som behöver kylning . Detta kan ge utrymme för breda objekt eller lagringsbehållare och det kan hålla en användare från att behöva öppna hela kylen samtidigt . Det finns också några nackdelar med att använda dessa kylskåp .

rum på bägge sidor

Eftersom franska dörr kylskåp har dörrar som öppnas åt båda hållen , de måste placeras i ett område som ger utrymme för både vänster och höger dörrar att öppna . Det är inte så mycket av ett problem i en enda dörr kylskåp eftersom de flesta av utrymmet i kylskåpet kan nås när en dörr är öppen , men tryckt mot en vägg . Eftersom hälften av kylskåpet fortfarande skulle vara stängd och den andra dörren trycks mot en vägg med en fransk dörr kylskåp , kan detta göra det svårt att nå vissa poster . En fransk dörr kylskåp kräver utrymme på båda sidor eller för båda dörrarna kan öppnas för att nå dessa poster .

is och vatten Maker

I många kylskåp med is och vatten beslutsfattare , är dessa apparater placerade på utsidan dörren apparaten . Detta sparar utrymme på insidan för mer livsmedel . I en fransk dörr kylskåp , vattnet dispenser vanligtvis på insidan av kylskåpet och ismaskinen är inne i frysen . Detta tar bort en del av interiören kapacitet kylen. Dessa kan göra jämförelser mellan fransk dörr och traditionella kylskåp svårt när du gör ett köp .

vattenfrågor

Både Samsung och Maytag märken av franska dörr kylskåp har haft stora problem med sina vatten dispenser och is system maker . Recensioner av produkten har inkluderat flera incidenter som involverar dessa funktioner läcker eller inte fungerar . Detta kan helt enkelt vara ett problem av dessa märken eller kan det vara en fråga som uppstår i dessa enheter när de ligger inne i kylen .

Habit

För dem som används för att placera frysen objekt på vänster eller toppen av kylskåpet kan det vara lite förvirring i början . Även användare som glömmer om de har lagt punkter på vänster eller höger om ett kylskåp kan behöva öppna upp en hel kyl för att hitta produkterna i fråga . Detta är inte ett stort problem men det kan orsaka vissa förtret för en person som aldrig har haft en fransk dörr kylskåp i det förflutna .


Relaterade artiklar


Varför min kvittra brandvarnare ?
Dacor gasspis felsökning
gas tankless vs elektriska tankless varmvattenberedare
hur man fixar en förman grill
lära sig att löda
hur man byter ett bälte på en Dirt Devil ultra mvp
instruktioner för en ersättare brännare på en ducane gasgrill
instruktioner för att göra en swag lampa
hur man kan jämföra tankless och tank varmvattenberedare
mest ekonomiska rumsvärmare att fungera