ska jag använda en autoklav UV vatten ?

ska jag använda en autoklav UV vatten ?

prisvärda och effektiva

ultravioletta (UV) filtreringssystem har förmågan att inaktivera mer än 99,99 procent av virus, bakterier och mikroorganismer. UV autoklaver är generellt billigare än andra reningssystem och kräver lite underhåll . Ultraviolett filtreringssystem också lägger inte kemikalier eller gifter till ditt vatten .

mindre effektiva när det användes ensamt

Murky eller grumligt vatten hög grad kan påverka en UV- lampa förmåga att inaktivera skadliga molekyler . På grund av detta , är en UV steriliseringssystem mest effektiv när den används senast i en följd av behandling enheter . Anordningar för omvänd osmos , filtrering eller avhärdning bör användas för att klargöra vatten innan det når UV sterilisering systemet . Det är också viktigt att notera att UV lampan förmåga att inaktivera bakterier, virus och mikroorganismer inte sträcker sig utanför enheten . Det finns inga kvarstående effekter mot bakterier som förs efter att vattnet har lämnat UV-enhet .

Bottom Line

Även UV -system är inte särskilt effektiva på egen hand , de fungerar bra som en del av ett komplett filtreringssystem till avaktivera nästan alla bakterier, virus och mikroorganismer . Reningssystem , inklusive UV- enheter , är särskilt effektiva för hem med bra vatten , där bakterier är ofta närvarande .


Relaterade artiklar


hur man polera aluminium formar
hur man kan öka BTU av ett kol kamin
hur man installerar en naturlig värmare gas vägg
hur man fixar en Kenmore tvätt knapp maskin lock
hur du tar bort en kompressor luftkonditioneringen
felsökning av en GE profil agitator underbarn bricka
hur man fixar en Prem -i - Luftavfuktarens
hur man byter vitvaror
hur man rengör en Black & Decker digital fördel järn
ska jag använda en autoklav UV vatten ?