Vilka är de typer av centrala luft ?

Vilka är de typer av centrala luft ?

Enligt US Department of Energy , centrala luftkonditioneringsanläggningar är effektivare och billigare att driva än fönster balsam . Effektivitet är viktigt inte bara för plånboken utan även för miljön. I ett år använder den genomsnittliga hem 2. 000 kWh kyla , vilket frigör u00A3 3. 500 . av koldioxid i atmosfären

Packat Central luftkonditionerare

Förpackade luftkonditioneringsanläggningar innehåller alla tre av de viktigaste delarna luftkonditioneringen-. kompressor , förångare och kondensor-i en enda enhet . Dessa enheter också vanligt innehåller elektriska värmeslingor eller ens naturliga ugnar gas . De är monterade antingen på byggnadens tak eller på en betongplatta .

Split-System luftkonditionerare

Split-system luftkonditioneringar innehålla samma grundläggande komponenter som förpackade system, men huset kompressorn och kondensor separat av förångaren . Förångaren inomhus, oftast i befintliga skåp och kanalisation arbete för din ugn .

och nackdelar

Att välja mellan systemen är vanligtvis baserat på den typ av ugn du har . Split- system luftkonditioneringen är oftast billigare om du redan har en ugn i ditt hem . Sedan paketerade system kan monteras på taket de kan minimera buller , men är också mer sannolikt direkt i den heta solen. Montering av en split-system luftkonditioneringen i skuggan kan minska kylning kostnaderna med 1 till 2 procent .


Relaterade artiklar


hur man byter dörrlåset på en MAYTAG diskmaskin
eureka ånga renare felsökning
avfuktare alternativ
felsökning av en Kenmore tvättmaskin som inte kommer att snurra
braskamin Förbrukningsmaterial och verktyg
hur man startar en eldstad
hur man rengör eldstäder breckwell pellets
hur man rengör en elektrisk glas stovetop
hur du återvinner värmen från en torktumlare
hur reparera en diskmaskin motor