hur du döljer köksmaskiner

hur du döljer köksmaskiner

Köket är hjärtat i många hem . Familj och gäster samlas där för limning och fånga upp på dagens händelser . Det är inte konstigt att köket fortfarande den högsta remodeling projektet för många villaägare , enligt United Press International. Eftersom så mycket tid tillbringas i denna del av hemmet, husägare vill att deras kök visas så attraktiv som möjligt , inte bara för sig själva utan för andrahandsvärde också . Ett sätt att göra detta är med hjälp av kreativa sätt för att dölja dina apparater

Du behöver :
stora dekorativa tenn .
Under-the- counter apparater .
Grundläggande verktyg .


1 .
Camouflage ditt kylskåp dörrar genom att lägga till skåpet med den yttre ytan eller omger den helt i vad som ser ut som en armoire . Dölja den största apparaten i köket på detta sätt har blivit populär genom åren och inte bara isolerat till dyrare bostäder . Du kan ringa en professionell om att ha ditt kylskåp dörrar gömd på detta sätt eller be en professionell på din lokala hem förbättring butik .
2 .
Placera din mikrovågsugn i sin egen lilla carport eller garage . Välj ett område på bänkskivan som är undangömd i ett hörn . Bifoga det med material som matchar resten av din inredning och lägg till ett garage-liknande dörr . Överväga att byta till en mikrovågsugn som är mindre än vanligt för att ta emot den typ av hölje .
3 .
inlägga dina vardagliga bruksföremål i sina egna cubby . Detta kan du göra billigt genom att köpa en stor dekorativ tenn och bara omfattar objekt som brödrostar och blender när de inte används . Annars kan du bygga en cubby rätt in i ditt skåp och dölja dessa objekt bort .
4 .
stoppa undan mindre köksredskap genom att installera dem under skåpen . Konservöppnare och små tv-apparater är utrustade för permanent placering precis under dina skåp med tillägg av ett par enkla skruvar . Dessa poster är ett billigt sätt för hur du rensar bänkskivor , och du kan ta dem med dig när du flyttar.
5 .
Disguise andra stora apparater genom att utforma hela kök runt ett enhetligt tema för dina skåp . Även om detta alternativ kommer att kosta dig av för att uppnå , är det troligt att löna sig i återförsäljning så tänk priset punkt i ditt hem för att se om det är värt det . Väljer det här alternativet kommer att innebära sitta ner med en designer och innesluta en majoritet av dina apparater i skåp som matchar hela köket , inklusive din diskmaskin , vilket kan vara i lådor och komprimatorer papperskorgen .

tips och varningar


 • Innan du gör stora förändringar , anser följerätten värdet på din bostad


 • Relaterade artiklar


  vad som är billigare i drift : en gas eller en elektrisk varmvattenberedare ?
  hur man använder Bosch automatisk kaffe centrum
  hur man återställer en KitchenAid diskmaskin
  ersätter KitchenAid luckan fjädrar
  hur man rengör utblåsslangen till Kenmore serie 80 torktumlare
  felsökning Kenmore problem gas torktumlare
  hur du ansluter kablarna för en elektrisk vattenvärmare
  hur man hittar en skarp mikrovågsugn
  hur du gör din egen vindkraft el
  hur man byter batteri i en one-touch konservöppnare