hur du gör din varmvattenberedare effektivare

hur du gör din varmvattenberedare effektivare

Varmt eller hett vatten är en åberopas handelsvara i de flesta hushåll och används för dusch, tvätta ansiktet och händerna , kör en diskmaskin och tvätta . Det är inte konstigt ditt hem elräkning kan vara dyrt , och din varmvattenberedare är en av de viktigaste bidragsgivarna till det . Men trots mängden resurser och pengar varmvattenberedare tar upp , det har blivit alltför viktig för att eliminera . För att minska driftskostnaderna för ett varmvattenberedare , kan du göra den mer effektiv

Du behöver : .
Termostat .
Isolering.
Energisparande apparater .


1 .
Vrid ner termostaten på din varmvattenberedare. Vrida ner bara ett par grader kan göra det effektivare. Ställ in den till 120 grader Fahrenheit är oftast tillräckligt hög för de flesta hushåll.
2 .
Lägg isolering till tanken på din varmvattenberedare. Varje modell är olika , så bör du följa tillverkarens anvisningar för isolering . Se till att du inte täcker upp termostaten .
3 .
bort bebyggda sediment från din varmvattenberedare genom att dränera om en liter vatten från botten av tanken . Detta bör göras var tredje månad för att hålla systemet igång effektivt .
4 .
Isolera rören ansluten till din varmvattenberedare. Vanligtvis isolerande cirka sex meter rör som startar vid varmvattenberedaren är tillräckligt för att hjälpa ditt system fungerar mer effektivt.
5 .
Inköp energieffektiva , vattenbesparande utrustning , inklusive en diskmaskin och tvättmaskin .


Relaterade artiklar


badrum dusch & idéer badkar
hur man hittar en ålder av en GE- spis
elspis krav
Hur man testar starta kondensatorer
Hur felsöker jag en dålig lukt i ett Amana kylskåpet?
hur man byter batteri i en OneTouch konservöppnare
Har svarta dörren skärm i mikron skydda mot vågor ?
sätt att bryta din central luftkonditionering
hur man byter en Kirby dammsugare bälte
hur man ansluter en roper tvättarens vattenslang till huset