hur man fixar en läckande grävling 1 insinkerator

hur man fixar en läckande grävling 1 insinkerator

Grävlingen 1 InSinkErator sophantering är en av de främsta märkena av sopor avyttringar som finns i de flesta hem i dag . En läckande sopor kan innebära en stor röra om den inte hanteras i tid . Följande steg hjälper dig att fixa din läckande InSinkErator på nolltid

Du behöver : .
ficklampa
Skruvmejsel.
Skiftnyckel istället.
Byte packning ( möjligt) .
Silikon.
Pappershanddukar .


1 .
Precisera var din InSinkErator läcker . Din InSinkErator ligger direkt under din diskbänk . Använd en ficklampa för att undersöka system för bortskaffande . Känn runt överkanten av avyttringen, om den ansluts till avloppet . Du kommer förmodligen känna fukt där .
2 .
stänga av strömmen till förfogande genom att öppna din elektrisk krets rutan och vända de viktigaste elektriska omkopplare som ger ström till din diskbänk .

3 .
Använd ditt finger för att spåra metallen ackord som går från botten av din InSinkErator till uttaget den ansluter till . Utloppet kommer att vara en liten metall panel bultad till den bakre väggen i ditt skåp .
4 .
Skruva loss de två skruvarna som håller plåten av metallen panelen på plats och sedan koppla bort InSinkErator . Använd en liten skiftnyckel för att skruva loss bit av PVC-röret fäst på baksidan av bortskaffande.
5 .
Skruva din InSinkErator , vrida den moturs , tills den är helt bort . Ställ den i din diskho .
6 .
Använd en skruvmejsel för att ta bort monteringsfästet och sedan undersöka gummipackningen . Om det är sliten , ta bort den och placera den nya packningen på plats . Ersättning gummipackningar kan beställas från InSinkErator .
7 .
Bred ett tunt lager silikon längs den gängade område där fästen satt och skruva sedan monteringsfästena på plats igen.

8 .
Byt ut din InSinkErator genom att skruva den tillbaka in i fästet . Lägg silikon på PVC stupröret på baksidan av slutförvaringsanläggningen . Koppla in din InSinkErator tillbaka och åter skruva fast skruvarna på huset plattan .
9 .
Vänd på strömmen igen till uttaget som styr din sophantering .


Relaterade artiklar


icke elektriska köksredskap
hur man dra loss dörrhandtag på LG kylskåp
hur man gör en eld brinna natten i en vedeldad ugn
hur man använder termiskt fett
hur man installerar en avyttring köksavfall
Varför är propan varmvattenberedare dyrare ?
fönster luftkonditioneringen säkerhetstips
Hur konvertera japanska elektriska apparater till amerikanska
hur man kan anpassa en BBQ tryckregulator
hur du tar bort en luddet fälla för en MAYTAG pye3360ayw torktumlare