hur man rengör en Kohler badtunna jet

hur man rengör en Kohler badtunna jet

Du kan rengöra och sanera jets i en Kohler badtunna att helt ta bort hårt vatten avlagringar och smuts . Den justerbara vatten framdrivning jets på en Kohler badtunna tenderar att tygla med uppbyggd efter en till två månaders användning . Rengöring av jets tillåter maximal vattenflöde och vattenskärning kontroll . Service Jets i en Kohler badtunna regelbundet tillhandahålla en avkopplande och ren miljö för dina vänner och familj

Du behöver : .
tandborste
1 dl destillerat vit vinäger .
2 tsk.
 pulver maskindiskmedel .
2 1 /2 koppar blekmedel .


1 .
Doppa tandborsten i destillerat vit vinäger innan borsta runt utsidan av munstycke och insidan av varje badtunnan jet . Gå tillbaka runt till alla jets en andra gång med ättika-indränkt borste för att få något material som lossnat från den ursprungliga blötläggning i ättika .
2 .
Stäng alla munstycken på jetplan av Kohler tunnan medurs hela vägen . Fyll tunnan med vatten tills alla jets är minst 2 inches under vattenytan . Häll i tvättmedel och blekmedel .
3 .
Vrid Kohler badtunna på en inställning som tar alla jetplan, och låt det att cykla i 10 minuter . Töm innehållet i tunnan helt .
4 .
Fyll tunnan med vatten en andra gång tills alla jets är minst 2 inches under vattenytan . Vrid Kohler badtunna på en inställning som tar alla jets och låt det att cykla i ytterligare 10 minuter . Töm innehållet i tunnan helt .

tips och varningar


 • Undvik oljiga lotion och badprodukter innan jag går in en Kohler badtunna att hålla bubbelpoolen jet System Cleaner för längre perioder .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en pump diskmaskin avlopp
  vad gaser i fluorescerande lampor?
  hus idéer för att gå grönt
  hur man gör med lågenergilampor
  hur man tillverkar träpellets för pelletskamin
  felsökning av en diskmaskin luftspalt
  hur man köper ett kylskåp med dimensioner
  hur design & konstruera en sol spis
  Kenmore drop -in ugn självrengörande instruktioner
  felsökning av en GE bärbar diskmaskin