felsökning av en dammsugare steamvac 5200

felsökning av en dammsugare steamvac 5200

Hoover SteamVac modell 5200 TurboPower ångtvätt använder sin rengöringslösning spruta och fem penslar till djupa rena mattor . Problem kan uppstå med de olika komponenterna i dammsugaren. Diagnostisera orsaken till ett problem är första steget i felsökningen . Utföra åtgärderna för felsökning för att lösa problemet efter att den har diagnosen
1 .
Kontrollera nätsladden så att den är ordentligt inkopplade om Steamvac startar inte . Kontrollera brytare för att se om de behöver återställas .
2 .
Töm återhämtning tanken . Ta bort tanken om enheten erfarenheter låg sugförmåga. En fullständig återhämtning tank kommer att hämma sug .
3 .
Kontrollera locket på återhämtning tanken . Om locket är inte ordentligt , kommer renare fungera ordentligt. Hålla fast locket återhämtning tanken .
4 .
Fyll lösning tanken om rengöringsmedel inte kommer att avstå . Se till att rengöringsmedel tanken är ordentligt låst läge .
5 .
Ta bort verktyget på änden av slangen och kontrollera om blockering . Ta bort eventuella stopp och ersätta verktyget .
6 .
Flytta hastighet på antingen "Low " eller " Hi " ställning om borstar inte roterar . Penslar kommer inte att rotera om hastigheten är satt till " Off ".
7 .
Ta bort det genomskinliga locket över indikatorn skärmen . Ta bort skärmen och skölj den med vatten för att rengöra den . En smutsig indikator skärm kan hindra borstar från att rotera.


Relaterade artiklar


delar av en rad
Vilka är farorna med att köra en gas spis ?
Felsöka en bubbelpool duett automatisk bricka
som får bättre resultat : ånga eller torrbastu ?
hur man dra loss dörrhandtag på LG kylskåp
hur man demonterar en Dyson D15 dammsugare
hur man passar en ugnslucka
hur man installerar en otr GE Spacemaker XL Microwave
Tips för avfrostning en frys
vatten användning av tvättmaskiner