hur man byter en tank gasgrill

hur man byter en tank gasgrill

Ingenting kan vara värre än närmar din grill med en full bricka med mat och upptäcker att du är ute på gas . Att hålla ett öga på bränsle indikatorn kommer att hjälpa. Du behöver inte vänta tills tanken är tom att fylla den . Din gasgrill bör ge dig ca 20 timmars matlagning innan det måste fylla på, även om den faktiska tiden kommer naturligtvis variera beroende på din matlagning vanor . När det är dags att byta bensintank , följa säkerhetsinstruktionerna som medföljde grill

Du behöver :
såpvatten.
Rag , pensel eller sprayflaska .


1 .
Stäng av gasen ventilen genom att vrida medurs eller åt höger tills ventilen är tät .
2 .
Koppla tanken från grillen . Skruva loss slangen som ansluter tanken till grillen. Om din tank har en snabbkoppling passande , flytta kragen på montering tillbaka för att lossa regulatorn .
3 .
Lås upp tanken från grillen genom att lossa vingmuttern och vrida tanken lås . Ta bort tanken från grillen .
4 .
Fyll tanken eller byta den för en full tank av samma typ .
5 .
Byt tank på tanken position på grillen . Swing tanken låst läge och dra åt muttern för att hålla tanken på plats . Kontrollera grillen och brännare , vilket gör att vreden är i läge OFF.
6 .
Anslut gas slangen till tanken . Skruva tillbaka slangen på plats , vrida den bifogade filen till höger tills tätt . För en snabb kontakt montering, skjut kragen täcker flaskventilen tillbaka . Sätt regulatorn passar in i tankarmaturen och håll den på plats . Stäng i kragen. Kontrollera att kragen stängd och regulatorn sitter ordentligt i tanken ventilen .
7 .
Kontrollera anslutningen och slangar är täta genom att spraya dem med en blandning av diskmedel och vatten . Öppna gasventilen och titta för bildandet av bubblor på ventilen eller gasledningar . Bubbles anger att det finns en läcka ska du stänga av gasen och gör om anslutningen . Byt läckande ledningar innan du använder grillen .
8 .
Stäng av gasen och skölj bort tvålen med rent vatten. Grillen är nu klar att användas igen . Håll tanken avstängd när grillen inte används .

tips och varningar


 • Store gastankar i upprätt läge på en sval, väl ventilerad plats utomhus .
 • Använd inte en bucklig , rostiga eller skadade på annat sätt bensintanken .


 • Relaterade artiklar


  vad man ska leta efter i en ny tvättmaskin och torktumlare
  hur man gör med detektorer kolmonoxid
  Kostnaden för att installera central värme och luft
  hur reface apparater
  hur du tar bort en bricka topp
  Braskaminen säkerhetsföreskrifter
  hur lätt gas eld stockar
  Hur man monterar en brevlåda på ett inlägg
  hur man hänga en LCD- TV över en eldstad
  Hur får jag tillbaka tidigare telefonnummer rings upp på land linjen ?