Hur du använder kitchenaid SSA

Hur du använder kitchenaid SSA

KitchenAid SSA , eller korv Stuffer bilaga, är en bifogad fil kan användas med alla KitchenAid blandare hushåll står . Den valfria mat Kvarnen gör färsk korv och korven Stuffer kvarstad gör små eller stora länkar av korv . Använd den lilla röret för att göra frukost korv i fjälster . Gör Bratwurst , polska , italienska eller frukost korv utan höljen med stor korv stuffer röret . KitchenAid SSA är enkel att använda och lätt att rengöra

Du behöver : .
Natural tarmar .
Vatten.
String.
Förkortning .
Malet kött.
Tandpetare .
Diskmedel .

Använda Djurtarmar


1 .
Dra KitchenAid stand mixer . Sätt i den lilla eller stora korv Stuffer röret i låsringen . Placera låsringen på kroppen av kvarnen . Vrid den medurs för att spänna . Dra inte åt .
2 .
Blötlägg naturliga stommar i kallt vatten i 30 minuter . Spola hela längd av höljet med kallt vatten.
3 .
förkorta Sök till stuffer . Bild 3 till 4 meter av hölje på stuffer röret . Knyt en kort bit snöre runt slutet av höljet .
4 .
fastna på stand mixer och slå på den hastighet 4. Mata blandning av färsen i tratten med maten påmataren . Fatta bundna slutet av höljet med en hand och styr korven i huset . Packa inte för hårt . Skjut mer skyddet på korv Stuffer röret , om det behövs .
5 .
Lägg fyllt höljet på en plan yta . Twist var 4 till 6 inches för att göra länkar . Pierce luftfickor i höljet med en tandpetare . Förvara färsk korv i kylen i en till två dagar , eller i frysen i upp till en månad .

Utan Djurtarmar


1 .
Dra KitchenAid stand mixer . Sätt i den lilla eller stora korv Stuffer röret i låsringen . Placera låsringen på kroppen av kvarnen , och vrid medurs för att spänna . Dra inte åt .
2 .
fastna på stand mixer och slå på den hastighet 4. Mata blandning av färsen i tratten med maten påmataren .
3 .
Stödja korv ut från röret med en hand och styr den på en tallrik . Skär korven i pastejer eller länkar , om så önskas . Förvara färsk korv i kylen i en till två dagar , eller i frysen i upp till en månad .

Rengöring


1 .
Koppla ur stand mixer . Demontera korv Stuffer bifogade filen.
2 .
Tvätta kvarnen kroppen , slipa mask , hållare bar , ring , rör och skiftnyckel i diskmaskin eller i varmt vatten med diskmedel .

3 .
Tvätta mat Pusher i varmt vatten och diskmedel . Torka den noga .


Relaterade artiklar


hur man byter en avyttring köksavfall
hur man installerar en pur vattenfilter i Kenmore kylskåp
amiral tvättmaskin felsökning
hur man använder ett tryck vakuum för att avlägsna vatten
hur du tar bort ett värmeelement på en varmvattenberedare
hur du tar bort en smart vattenfilter
hur man laddar en handhållen band dispenser
hur du ansluter en sump pump
träpellets kaminer & ugnar
hur man öppnar en låst Kenmore ugn