Hur felsöker jag en Bosch Axxis tork ?

Hur felsöker jag en Bosch Axxis tork ?

Utrustad med nio torkning program , en stor trumma och rynkor -block teknik för att hålla kläder skrynkelfritt har Bosch Axxis torktumlaren en mängd attraktiva funktioner . ( REF2 ) När din Bosch Axxis inte fungerar som det ska , kan det vara frestande att kalla en servicetekniker . I själva verket flera vanliga problem som frågor om makt , avbröt cykler och ofullständig torkning kan diagnostiseras och fasta hemma

Du behöver : .
mjuk trasa
Vit vinäger .

torktumlare startar inte


1 .
Tryck på " On /Off " switch för att säkerställa att torktumlaren är på . Vrid till önskad cykeln . Tryck på " Start ".
2 .
Stäng luckan till torktumlaren . Torken startar inte om inte dörren är ordentligt stängd. Ta bort eventuella hinder mellan luckan till torktumlaren och enheten .
3 .
Stäng av maskinen . Vänta fem sekunder och slå på den , välj återigen cykeln och tryck på " Start ". Anslut enheten ordentligt i uttaget om det är löst eller har kommit urkopplad .
4 .
Återställ automatsäkringen genom att vrida omkopplaren till läge "på" . Byt ut alla säkringar . Stäng av enheter som är anslutna till kretsen och byt säkring mot en som har rätt behörighet för kretsen . Ersätt till exempel en 15 amp säkring med en 15 amp säkring .

Cycle stoppar oväntat


1 .
Titta på luddfiltret ljus . Rengör luddfiltret om ljuset är på . Stäng av torktumlaren , öppna luckan och ta bort luddfiltret . Ta bort luddet för hand . Vänta tills torktumlaren hinner svalna , byt luddfiltret , stäng luckan och tryck på " Start ".
2 .
Kontrollera utloppsventilen för blockeringar . Ta bort eventuella hinder från utblåsventilen som leder från baksidan av apparaten på utsidan av ditt hem .
3 .
Rengör värmeväxlaren . Stäng av torktumlaren , dra ut kontakten ur vägguttaget och öppna dörren . Tryck värmeväxlaren öppna knappen i nedre högra hörnet på enheten . Dra ner på värmeväxlaren panelen dörr att öppna den. Sätt på hållarna på vardera sidan av värmeväxlaren så att de står inför och dra värmeväxlaren fram emot att ta bort den . Kör vatten över värmeväxlaren för att rengöra den . Torka värmeväxlare och lägger tillbaka den i torktumlaren och vrid hållarna tillbaka till utgångsläget . Stäng panelen sätter du i torktumlaren och starta torktumlaren igen .

tvätten blir inte


1 .
Ta bort lite av tvätten ur trumman . Torr två mindre laster i stället för en stor. Kontrollera att tvättmaskinen är att ta bort tillräckligt med vatten från tvätten ske innan tvätten i torktumlaren .
2 .
Kontrollera utloppsventilen och luftintaget på framsidan till höger på enheten för blockeringar . Ta bort eventuella hinder och starta torktumlaren igen .
3 .
Rengör fuktgivare i trumman . Torka sensorer , metall -paneler i paddlar och insidan av trumman med en mjuk trasa doppad i vinäger . Låt sensorer för att torka och starta cykeln .


Relaterade artiklar


hur man transportera en främre belastningen bricka
felsökning av en spishäll brännare som slocknar
hur man passar en ugnslucka
Hur gör jag rent jet propan makt brännare ?
hur man kan stoppa en Kenmore torktumlare från gnisslande
Hur använder jag en rival cf151 yngel kalla väggarna fritösen ?
hur man byter dörrlåset på en MAYTAG diskmaskin
hur man målar din frys
Felsökning Jenn -Air teleskopiskt downdrafts
hur man gör med används torkar i Calgary