Vad är den genomsnittliga kWh användning på kylskåp ?

Vad är den genomsnittliga kWh användning på kylskåp ?

Antingen på grund av oro över den globala uppvärmningen eller hushållsbudgeten är det dags att minska energibehov i hemmet . Ett sätt att minska energianvändningen är att veta hur många kilowatt apparater som kylskåpet använder . Enligt Power Scorecard står kylskåpet typiskt för så mycket som 20 procent av ditt hem energianvändning

Pre-1986

När man försöker att avgöra din specifika kylskåpets energianvändning, måste du veta dess ungefärliga ålder. Detta beror på apparater som gjorts före 1986 inte var byggda för hög verkningsgrad. Enligt Mr El på att spara el , en äldre modell 18 Jfr kylskåpet kan använda så mycket som 1400 kWh på ett år .

Post-1986

efter 1986 , och i ännu större utsträckning efter 2001 , kylskåp var konstruerad med ett visst öga mot energieffektivitet. Mr El säger samma storlek kylskåp ( 18 cf) byggd på senare använder endast 350 kWh under ett visst år . Detta motsvarar en 75-procentig minskning av energianvändningen. Detta energibesparingar innebär att ditt kylskåp har potential att betala tillbaka för den kostnad i så lite som två år .

Tips för att minska användningen

Om du inte har medel att ersätta ditt kylskåp nu , det är några åtgärder du kan vidta för att minska den energi den använder . Hem Tips rekommenderar att ställa in termostaten på 37 grader i kylningen och 3 grader i frysen och lämnar två inches utrymme runt apparaten för att ge den " kyla " utrymme "att placera den så långt borta från värmekällor som möjligt , stänga av isen-maker och se alla dörrar täta ordentligt.


Relaterade artiklar


Hur får man en bra bränna från en pelletskamin
hur man utarbeta en väggmonterad TV
När ska en gasgrill gasolflaskan återfyllas ?
hur man installerar en Hoover dammsugare bälte
vanliga problem i is beslutsfattare
hur du tar bort en grävling 5 sophantering
hur man rengör en föreställning matta doktor R40
hur man väljer en elpatron
Hur får jag tillbaka tidigare telefonnummer rings upp på land linjen ?
Hur gör jag ett löv pellets att bränna i en kamin ?