hur man hittar en tillverkare i Kina

hur man hittar en tillverkare i Kina

På grund av lägre kostnader , har tillverkning i Kina blivit populär för företag som vill producera varor till ett lågt inköpspris . I det förflutna , på grund av kommunikationssvårigheter kontakt med kinesiska tillverkare huvudsakligen inträffat genom handelsföretag . Många tillverkare hade inte exportlicenser och var tvungen att fartyg tillverkade varor genom dessa handelsföretag . Även handelsföretagen fortfarande finns och tjäna ett visst segment av den kinesiska tillverkningsindustrin ekonomin , Internet , i kombination med många tillverkare att upprätthålla sin egen export certifiering , har gjort att hitta kinesiska tillverkare lättare .

Du behöver :
färdigutvecklad produkt koncept
. Översättare , valfritt men underlättar.


1 .
börja söka efter en tillverkare när du har ett fullt utvecklat produktkoncept . Om du behöver produkt prototyper tjänster , se till att leta efter en tillverkare som erbjuder dem .
2 .
Titta på en av de många Internet-baserade index av tillverkande företag. Företag som tillverkar liknande produkter till det du har utvecklat kan ibland göra specialbeställningar .
3 .
kontakta flera handelsföretag i Kina för att se om de kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och tjänster . I vissa fall har en kontakt med ett handelsföretag som är helt tvåspråkig kan bidra till att underlätta tillverknings-och sjöfart . Handelsföretagen kan ofta tillgång mindre tillverkare som antingen inte har exportlicens eller kanske inte har tvåspråkig personal .
4 .
Välj flera tillverkare och handel och fram formella bud förfrågningar . Som en del av anbudet förfrågningar , be om viss tillverkning prover .
5 .
Jämför bud och tjänster som erbjuds av respektive företag. Om tillgängligt , titta på tillverkningen prover för att fastställa tillverkning kvalitet .

tips och varningar


 • Om du har en anställd som är tvåspråkig i mandarin kinesiska och engelska , du har en fördel i kontraktsförhandlingarna.
 • Var medveten om att tillverkningen prover är oftast den högsta kvaliteten som en tillverkare kan producera och får inte vara ett tecken på genomsnittlig kvalitet .
 • Välja en tillverkare som har ISO- 9000 -serien certifiering kan bidra till att säkerställa högre kvalitet på produkterna.


 • Relaterade artiklar


  installera balsam fönster luft i skjutfönster
  hur reparera en ugn baka enhet
  felsökning en Roomba 4220 upptäckt SE robot
  Fördelarna med halogenfattigt
  hur du återvinner styrofoam containrar
  hur du ansluter en gasgenerator till ett hem
  problem med frontmatade tvättmaskiner
  hur man bränner träpellets i en vanlig ugn
  Sussman järn rengöring riktningar
  Har svarta dörren skärm i mikron skydda mot vågor ?