Hur konverterar jag japansk elektriska apparater till amerikanska ?

Hur konverterar jag japansk elektriska apparater till amerikanska ?

Om du återvänder från en längre vistelse i Japan , behöver du inte lämna ditt apparater bakom . Du måste dock köpa rätt adapter för amerikanska ström ( ofta kallad " step-down " -adapter ) . Även japanska kontakterna är tvådelad som American pluggar , den nuvarande och den frekvens där el driver (känd som " Hertz " ) skiljer sig i Amerika , och ska rymmas både för din säkerhet och livslängden på din japanska tillverkade maskiner .
1 .
Läs etiketten för din japanska maskin . Det mer än troligt är inställd på att använda 100 volt och 50 Hz . Detta innebär att om du inte köper en adapter för att justera spänningen kommer datorn att få för mycket saft från amerikanska strömningar , som kör på 120 volt och 60 Hz.
2 .
Sök för en adapter om du fortfarande är i Japan . Det är lättare-den i särklass-att köpa rätt adapter från en resa butik eller resurs i Japan , än att försöka köpa adaptern i Amerika . Om du inte har lämnat Japan , prova din lokala butiker . Om du är i det militära , bör de finnas på din databas lokala PX .
3 .
Hitta en adapter om du redan är i Amerika . Det snabbaste och enklaste sättet att hitta en är att handla online ( se Resurser för en länk till ett exempel) .
4 .
Anslut adaptern till vägguttaget och sedan ansluta din maskin .

tips och varningar


Var
 • specifika med leverantören av omvandlaren . Adaptern måste kunna hantera både spänning och Hertz ombyggnad för att fungera.
 • Mät kostnaden för att en apparat från Japan . Med kostnaden för inköp av en adapter , är det i allmänhet mycket billigare att bara köpa en ersättare apparaten i USA .
 • med en maskin som är inställd på en annan spänning än du har den ansluten till en brand fara .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en luftfuktare filter
  felsökning av en Kenmore bricka timer
  hur man installerar en packning kylskåpsdörren
  kaminen installation förordningar
  Hur får jag en hastighet ut drottning agitator av en bricka ?
  felsökning en Kenmore tvättmaskin att centrifugeringen inte fungerar
  diy vakna ljus
  hur man berättar vilket år en GE- serien är av modell eller serienummer
  felsökning av en Sears Kenmore hög kapacitet 70 avhärdare
  användningsområden för gamla propantankar