Hur man använder en tvåvägs kabel splitter

Hur man använder en tvåvägs kabel splitter

En kabel splitter ger en person alternativ för anslutning av två elektroniska apparater med en ingång foder . En kabel splitter har två utgångar och en ingång . Ingången ansluter till din kabel, satellit eller antenn . Den information som går genom ingången går i båda utgångarna . Output uttagen ansluter till tv-apparater, videobandspelare och dvd-spelare . Output uttagen köra foder från ingången i två separata rum eller enheter . Den splitter kan du titta på samma utställning i olika rum eller spela in showen på en video eller DVR .

Du behöver :
2 elektroniska enheter ( e.
g.
, TV, video /DVD-spelare ) .
Ingångskälla ( kabelgenomföring eller TV-antenn ) .
3 koaxialkablar med kontakt .
1 mörka märkpenna .


1 .
Skriv bokstaven " C " på ingången på delaren i permanent märkpenna . Därefter markera vänster utgång med bokstaven " A ", och å andra utgång , skriver bokstaven "b "
2 .
Anslut ena änden av koaxialkabeln till den satellitmottagare, kabel- box eller antennens utgång . Anslut den andra änden av kabeln till splittern uttaget märkt " C "
3 .
Fäst ena änden av en koaxialkabel till ingången på en elektronisk anordning . Det kan vara en tv, video , DVD- spelare eller DVR . Anslut den andra änden till uttaget splitter märkt " A "
4 .
Haka sista koaxialkabeln till ingången på andra elektroniska mediet. Det kan vara en tv, video , DVD- spelare eller DVR . Anslut den andra änden av koaxialkabeln till splittern märkt " B "
5 .
Slå på alla enheter som är anslutna till splittern och se till att splitter tar emot och skickar signal till varje elektronisk apparat på rätt sätt .

tips och varningar


 • När du ansluter koaxialkabeln , anslut alltid ändar av kabeln till den motsatta uttag . Till exempel , när du ansluter från en utgång , kommer den andra änden kopplas till ingången . Anslut aldrig kabeländen från en ingång till en ingång . Det är som att ansluta en förlängningssladd till ett annat förlängningssladd. Det finns bara ett sätt att koppla ihop dem .
 • Istället för att koppla en andra enhet till delaren produktion , kan du ansluta en utgång till en enhet och den andra ingången på en andra splitter . Detta gör att du plats för tre enheter från en ingångskälla . Signalen försvagas varje gång du lägger till en splitter .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra sol vattenpumpar
  om Weston kött Skärmaskiner
  Hur man använder en superautomatic espressomaskin
  hur man gör en kylskåpet kallare
  Hur du använder självrengörande Jenn -Air ugnar
  Vad är livet expectacy av en elpatron ?
  Hur felsöker jag en Bosch Axxis tork ?
  driften av luftkonditioneringsapparater
  hur man använder en dammsugare matta renare
  Hur donerar jag apparater till välgörenhetsorganisationer i Washington State ?