hur man ansluter högtalare till Magnavox mrd510 hemmabiosystem

hur man ansluter högtalare till Magnavox mrd510 hemmabiosystem

Den Magnavox MRD510 är ett hemmabiosystem med en DVD -spelare , AM /FM radio och 5. 1-surroundljud . Den medföljande subwoofern och fem högtalare ansluta till huvudenheten med standard två band högtalarkabel , som inte ingår . Högtalarkabel finns i olika tjocklekar som kallas trådtjocklek . Ju tjockare tråd , ju längre avståndet högtalaren kan placeras från MRD510 utan märkbar signalförlust . Mindre spårvidd siffror anger tjockare tråd . För MRD510 systemet körs använda 18-gauge tråd för inte är större än 10 fot eller 16-gauge wire för kör upp till 20 meter .

Du behöver :
Högtalarkabel
. Avisoleringstänger.
Subwoofer kabel .


1 .
Ordna fem högtalare och subwoofer i rummet med två högtalare mot publiken längst fram i rummet och centerhögtalaren mellan dem . De två bakre surroundhögtalarna gå bakom huvudrummet, till exempel en soffa eller stolar på ungefär öronhöjd och inåt 45 grader . Ställ subwoofern på golvet nära en vägg någonstans i rummet . Varje högtalare är märkt för sin position i rummet . Till exempel , vänster fram och höger .
2 .
Klipp en tråd för varje högtalare och skal av 1 /2 tum av plaströr från de två delarna i varje ände .

3 .
Tryck ner den två terminaler för varje märkt högtalare på baksidan av MRD510 huvudenheten för att öppna hål för kablar . Tryck på en tråd i hålet under den röda terminalen , vilket är positivt , och den andra under den svarta anslutningen .
4 .
Anslut den andra änden av varje kabel till motsvarande högtalare . Tråden ansluten till den positiva polen på huvudenheten måste anslutas till högtalarens pluspol .
5 .
Anslut kontakterna subwoofer kabel från den runda SUB OUT -uttaget på MRD510 och till uttaget på baksidan av subwoofern .
6 .

Anslut sladdar för huvudenheten och subwoofern till ett vägguttag .

tips och varningar


Anslut
 • högtalarkablarna innan du kopplar in strömsladdar för den Magnavox huvudenheten och subwoofern .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ett kök avluftshuv
  Hur byter jag en Frigidaire topp öga ?
  hur man kommer åt panelen på en bubbelpool gas torktumlare
  hur tyst ett lågt tak fläkt
  felsökningsguide för en Kenmore bricka 500 -serien
  historia av luftkonditionering
  hur du tar bort en bricka topp
  hur reparera en rostig diskmaskin rack
  farorna med ventless gaskaminer
  Hur justerar jag Somfy Fönstermarkiser ?