makt skärpning system för handverktyg

makt skärpning system för handverktyg

Power skärpning system kan ge ett hem med ett sätt att hålla handverktyg för trädgården , hem reparation och även vissa köksredskap skarp och klar för användning. Dessa system är små och kan passa på ett garage hylla utan att ta upp ett stort utrymme som någon industriell kvalitet Brynen .

Borra Doktor 750x

Drill Doctor 750x tillverkas av Darex . Företaget har designat denna makt skärpning system specifikt för att vässa borr typer såsom twist bitar med en spetsvinkel på 114 till 150 grader , dela bitar punkt och standard borr . Borren Doktorn kan vässa trasiga borrkronor . Enheten har också en variabel justering för att möjliggöra för användare att anpassa borr avfasning och relief vinkel , enligt Highland träbearbetning .

Veritas Mk. II Power Sharpening System

Veritas Mk. II slipning är utformat för att finslipa bladen av handverktyg såsom mejslar och bildhuggarjärn . En skivspelare med moderna sträva ytor som elektroniskt är inställd på att snurra på över 650 rpm stöder systemet. En justerbar verktyg vila kan du ställa fasningsvinkeln för verktyg slipning från 15 till 45 grader . Den nötning räntan för systemet är helt justerbar så att användarna kan slipa V-verktyg och böjda kanten handverktyg .

Jool Tool

Jool Tool är ett frihand polermaskin , vinkelslip och verktyg pennvässare . Dess variabel hastighet motorn har en hastighet på minst 500 varv /min och maximalt varvtal på 5000 rpm . Skärpningen Verktygets design skapar nog vindhastighet för att förhindra överhettning av handverktyg som slipas och kan justeras upp till 17 grader för att möjliggöra enkel användning . Den Jool Tool har också en gnista vakt och flera varianter av slipskivor även keramiska , Micron och trizact .

Tormek T-7 Grinder

Svensk- gjort Tormek slipsystem har en 10- tums keramiska och aluminium-oxid slipskiva . Hjulet kylsystem ger en konstant ström av vatten för att hålla den mot överhettning. En vatten- magasin byggts in i systemet fångster slipdamm och förhindrar att vatten spray genom slipningen . Den Tormeks justerbara verktygsfältet och jiggar kvarn tillåta användare att slipa en mängd olika handverktyg , inklusive knivar och andra köksredskap .


Relaterade artiklar


hur räkna ut kvadratmeter för en värmepump
saker du inte får lägga i torktumlare
Kenmore luftfuktare filterbyte
hur du monterar en pollenex handhållen dusch
hur man fixar en tvättmaskin bälte
Hur köper jag ett kylskåp för liten öppning ?
felsökning av en Hamilton maker strand kaffe
mikrovågsugn dörr säkerhet
felsökning av en GE torktumlare profil gas
hur man använder termiskt fett