vad saker att tänka på när man köper en hiss handikapp trappa ?

vad saker att tänka på när man köper en hiss handikapp trappa ?

Trapphissar hjälpa personer med funktionshinder navigera tydlig utmaning av förändrade nivåer . Det finns ett antal olika trapphissar som kan installeras i ett hus beroende på det tillgängliga utrymmet . De kan vara en dyr råvara för att köpa och användare bör redovisa vad som är bäst lämpad för deras behov .

Formen på Stairway

Formen på trappan påverkar vilken typ av trapphiss du bör köpa . För raka trappor , är en rak trapphiss den mest lämpliga. Dessa är i allmänhet de billigaste trapphissar och det enklaste att installera , med vissa delar som kan vara kund -monterad. Dessa räknas för den största andelen av trapphissar på marknaden . För svängda trappor , är en böjd trappa stolslift som krävs , vilket måste vara specialanpassade installeras . Installationskostnader gör dem dyrare , plus det faktum att de mekanismer som är mer sofistikerade i krökta trapphissar . Om utrymmet är begränsat då en abborre trapphiss kan vara nödvändig.

Power Supply

trapphiss är antingen kommer att drivas direkt från husets makt eller ett batteri . Den direkta anslutningen är billigare och mer estetiskt tilltalande , men de begränsas av det faktum att de inte kommer att fungera under ett strömavbrott . Batteridriven trapphissar är dyrare på grund av batteriernas pris och ersätta dem genom åren , men de fungerar i händelse av strömavbrott , vilket gör dem ett bättre val för dem som inte kan korsa trappor alls självständigt .

Oavsett om att använda ett lokalt företag

Använda ett lokalt företag kan vara ett viktigt beslut som lokala företag kan ha kunskap om lokala finansieringskällor som skulle kunna hjälpa användaren med inköp av en trapphiss . In- hembesök är mer troligt och kan ge en mer personlig service samt råd om begagnade utrustning finns tillgänglig . Men icke- lokala företag kan ha flera anslutningar till finansieringsalternativ , och att köpa direkt från tillverkaren kan vara billigare än att köpa från en återförsäljare , med ökad kundsupport .

Typ av trapplift

Vad funktionshinder användaren har påverkar valet av trapphiss . Om inte kan gå eller stå , sedan en stol trapphiss är det bästa alternativet , kanske medan andra vill ha en stående trapphiss för att spara utrymme . Det finns ett antal tillverkare som innehåller både funktioner för att ge användare möjlighet att välja .


Relaterade artiklar


Hur sköter jag för gummi tätningar av tryckkokare ?
hur man programmerar chronotherm iii programmerbar termostater
hur man gör en rörelse checklista för ditt anläggningsmaskiner
hur man återställer en strömvirvel ismaskinen
matta schampo riktningar
hur man eliminerar svavelväte
hur man installerar en bubbelpool duett
hur man installerar minneskretsar i en Compaq Presario c552us
Tips för avfrostning en frys
Hur felsöker jag en DCS RGS rad spis broiler ?